menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Vista jeden XP duální boot ťažkostiach

Reply

Thread Tools
Old 3.marca 2008, 11:43
Člen Skupina

Default Vista jeden XP duální boot ťažkostiach

Dochádza k problému s duálnou zavádzanie.

Mám Vista nainštalovaný na C: disku a mám inú jednotku D:. Vista předinstalován prišli na môj notebook a Mám kópiu XP pre pripravení a čakajú. IVE dostal nejaké inštrukcie od http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp a bolo po nich zabrániť oblasť bit pretože i dont potreba.

I házení XP na CD zásobníka a znovu, aj stlačte tlačidlo a boot z XP, XP loader načíta a všetko bude v poriadku, já mám možnosti nastavenia, opravy a odísť, ale ak aj stlačte buď nastavenie alebo opravu XP nemožno určiť žiadne pevné disky nie sú nainštalované a aktívne. D: je ľahko dosť veľká, aby dom XP, ale i cant Zdá sa dostať cez tento bod. Ide o systém súborov NTFS.

Pomoci by bolo veľmi oceňuje.

Razer.
Old 3.marca 2008, 14:51
Darcu Skupina

XP CD Setup "nemožno zistiť žiadne pevné disky nie sú nainštalované a aktívne"? Nie som si istý, či "aktívny" je lasičky slovo, alebo nie tu. Nastavenie môžete vidieť na pevnom disku oddiely na všetkých? Môžeme to vidieť na pevný disk (já si ju máte dva oddiely na jednom fyzickom disku). Ak ju nevidíte disk vôbec, čo je v notebooku? Má "Ide o systém súborov NTFS." odkazuje na C:, D:, alebo ako? Co ti to povedal?

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3.marca 2008, 14:57
Člen Skupina

I boot z XP CD pre inštaláciu XP

hovorí, že "Systém Windows nemôže nájsť žiadne hard-disky, uistite sa, že je pevný disk pripojený a má silu"

potom je jediná možnosť dostať sa aj na ukončiť a reštartovať.

Im nie sú istí, či je rozdelený na HDD alebo 2 disky, i didnt stredisko to bolo takto, keď som kúpil môj notebook.

Oba partitons / disky NTFS

notebook je Fujitsu Siemens Amilo LI1818

XP boot setup (s modrou obrazovkou a žiadna myš) mi hovorí, že nemôže nájsť žiadne pevné disky.
Old 3.marca 2008, 15:13
Darcu Skupina

To dáva zmysel potom. Tento notebook je pevný disk SATA (Serial ATA), a ak áno, musíte stlačiť f6 kým CD sond (to výzva) a nainštalovať ovládače dodávané so strojom, štandardná IDE ovládača na CD nie sú vidieť váš hardvér. Ovládače sú aj na internetových stránkach Fujitsu podporu. Budete sa musieť previesť na disketu, ak notebook nemá disketovú mechaniku, alebo USB pamäťovej karte.
Old 3.marca 2008, 15:13
Člen Skupina

mate moc zaviazaný, vďaka
Old 4 marec 2008, 14:32
Člen Skupina

Ďalšie ťažkosti im strach.

Nemôžem nájsť ovládače pre svoju dosku, a dont mať disketovú mechaniku pre inštaláciu ovládača, ak aj werent je nájsť.

Pomoc dostaniu asi by to bolo masívne ocenia.

vďaka,
Razer
Old 4 marec 2008, 15:19
Darcu Skupina

Všetky ovládače pre LI 1818 sú k dispozícii tady.

Ak nemáte disketovú mechaniku, použite nlite, K vytvoreniu nového disku, XP a Slipstream sa SATA ovládače.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 marec 2008, 15:39
Člen Skupina

Mám SATA ovládače z webových stránok, ktoré sú staršie ako tie, na mojom stroji.

Mám sa extrahuje. Zip súbory do počítača a mať k nim v browed nlite ale existujú iba inx a ini súbory, no inf nainštalovať ovládače vedľa XP.

mohlo by sa mi robí zle, ale niečo som mohol robiť sa krok za krokom sprievodcu, ak niekto chce otravovat typizácia jeden pre mňa.

opäť žiadne informácie ocenia.

Razer
Old 5.března 2008, 03:41
Darcu Skupina

Hmmmmm. Vyzerá to, že vodič na webových stránkach môžu byť balené v samostatnom vyslobodzovanie exe súbor, ktorý je čo možno mätúci.

Mám vodiča musíte tak uvidíme pop to tady pre vás.
Môj syn má rovnaký Laptop a použili sme nlite pre riešenie problému.
Jeden ďalší bod, ak máte problémy získavanie XP bezdrôtovej siete vodiča (som nemohol nájsť nikde posledných septembra), použitie Správca zariadení a nechať je hľadanie čistej pre vodiča. To bol jediný spôsob, ako by som mohol nájsť.

Veľa šťastia
Old 5.března 2008, 11:59
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal philthomas View Post
Hmmmmm. Vyzerá to, že vodič na webových stránkach môžu byť balené v samostatnom vyslobodzovanie exe súbor, ktorý je čo možno mätúci.

Mám vodiča musíte tak uvidíme pop to tady pre vás.
Môj syn má rovnaký Laptop a použili sme nlite pre riešenie problému.
Jeden ďalší bod, ak máte problémy získavanie XP bezdrôtovej siete vodiča (som nemohol nájsť nikde posledných septembra), použitie Správca zariadení a nechať je hľadanie čistej pre vodiča. To bol jediný spôsob, ako by som mohol nájsť.

Veľa šťastia
Väčšina z SATA / RAID ovládače som stiahnuty zvyčajne Self-Extracting. Exe to

Môj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základná doska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamäť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvojvrstvový]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chladenie:
Žalman CNPS9700NT
Sieť / Internet:
duálnou gigabitovou / 20MB Satelit
Monitor (s):
19 "HannsG
Operačný systém (y):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Duálny Zavádzacia Ubuntu Linux a OS Vista Teraz Akékoľvek nenačíta! Blade110L Linux & Alternatívne OS 0 14. júna 2009 08:44
Duálny boot help - ubuntu nainštalované, teraz pridáva vista d0od Operačné systémy Windows 1 7. novembra 2008 08:47
Otázka asi Vista / Ubuntu duální boot MJM Linux & Alternatívne OS 11 18. október 2008 02:29
Ako: Duální Zavádzacia Vista / XP jednoducho SocialWarfare Operačné systémy Windows 0 30. apríla 2008 19:04
Vista + Raid (a môj duální boot) ... válet sa Gazmondo Operačné systémy Windows 3 5. decembra 2007 04:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.