![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Доживљавања проблем са Дуал боотинг. Имам Виста инсталирана на Ц: диск и имам још један диск Д:. Видик преинсталлед дошли на мој лаптоп и имам мој копију КСП Про спремна и чека. Иве је добио неки поуку из хттп://апцмаг.цом/5485/дуалбоотинг_виста_анд_ксп те су следећи, избјегавајући партицијске битна јер ја донт потреба. ЈА роад КСП у ЦД-у фиоке и поново, и притисните дугме и боот са КСП, КСП лоадер учитава и све иде ок, ја се опције за постављање, поправка и престати, али ако ја притисните било сетуп или поправку КСП не може идентификовати било који тврде дискове је инсталиран и активан. Д: лако је довољно велика да се кућа КСП, али ја лицемјерје чинити се то гет паст тхис поинт. То је систем датотека НТФС. Било који помоћ би било много поштовати. Разер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП Сетуп ЦД-а "не може идентификовати било који тврде дискове је инсталиран и активан"? Нисам сигуран да ли је "активан" је реч Ласић или не овде. Могу видети постављање партиција на чврстом диску све? Могу га видети врстом диску (ја га имате две партиције на једном физичком диску). Ако се то не може видети на свим хард диск, што је то лаптоп? Да ли "То је систем датотека НТФС." односи се на Ц:, Д: или обоје? Шта сте рекли?
| |||
| |||
| Ја боот са КСП ЦД-а за инсталацију КСП То каже "Уиндоуси не моћи наћи било који хард-дискови, проверите је хард диск повезан и има моћ" онда је једина опција је да се ја добити затворити и поново покренути. Им не сигуран ако је ХДД партитионед или 2 дискове, и то није партиција је такав када сам купио мој лаптоп. Оба партитонс / Погони су НТФС лаптоп је Фујитсу Сиеменс Амила ЛИ1818 КСП боот сетуп (са плавом екрану и не миша) ми каже да не може да пронађе било који тврде дискове. |
|
| |||
| |||
| То има смисла онда. Преносни хард диск је САТА (Сериал АТА) те ако је тако, морате притиснути Ф6, док ЦД пробе (то од вас) и инсталирајте управљачке програме испоручен са машином, стандардни ИДЕ дривер на ЦД-у се не види ваш хардвер. Возачи су такође на Фујитсу суппорт уебсите. Мораћете ћете пренети их на дискету ако лаптоп има флоппы диск јединицу или на УСБ меморы стицк. |
|
| |||
| |||
| веома мате, хвала |
|
| |||
| |||
| Више потешкоћа им неће сметати. Ја не могу наћи дривер за моју матичну плочу, и донт имати флоппы диск за инсталацију драјвера, ако уерент пронаћи их. Било каква помоћ око геттин ово бити масивна поштовати. хвала, Разер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сви дривер за ЛИ 1818 су доступни овде.
| |||
| |||
| Имам САТА дривер од уеб странице, која су старија од оне на мој машина. Имам издвојене у. Зип датотека на мој пц и чела на њих у нлите али постоје само инкс и ини датотека, но инф датотеке за инсталацију драјвера, заједно КСП. било би ми радиш нешто криво, али сам могао направити са корак по корак водич ако неко жели гњавити утипкајући један за мене. опет неке информације је добродошла. Разер |
|
| |||
| |||
| Хммммм. то звучи као возач на страницама мај бити паковане у селф издваја ексе датотеку, што је збуњујуће ствари можда. Имам дривер морате тако ћу поп ит уп овде за вас. Мој син има исти лаптоп и користили смо нлите да реши проблем. Један други бод, ако имате проблема са добијање КСП бежичне мреже возача (нисам могла наћи нигде један последњи септембар), користите Девице Манагер и нека га тражи нето за возача. То је био једини начин ЈА могао наћи. Сретно |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дуал боот Убунту Линукс и Виста ОС Сада Свеједно не учита! | Бладе110Л | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 14. јуна 2009 08:44 |
| Дуал боот помоћ - убунту инсталиран, сада додајуцхи видик | д0од | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 7 новембар 2008 08:47 |
| Питање о Видик / Убунту дуал боот | МЈМ | Линукс ОС и алтернативна | 11 | 18 октобар 2008 02:29 |
| Како до: Дуал боот Виста / КСП једноставан начин | СоциалУарфаре | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 30 април 2008 19:04 |
| + РАИД Виста (дуал боот и мој) ... лол | Газмондо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 5 децембар 2007 04:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |