az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista bir XP ikili önyükleme zorluk

Reply

Konu Araçları
Old 3 Mart 2008, 11:43
Üye Grubu

Çift önyükleme ile sorun.

Ben Vista C yüklediyseniz: sürücü ve başka bir sürücü D var:. Vista benim Laptop ve i önceden yüklenmiş geldi XP Pro hazır ve bekliyor benim kopyası var. ive bazı talimat var http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp ve için dont gerekir çünkü bölümü biraz kaçınarak bu aşağıdaki edilmiştir.

Ben CD tepsisi ve yeniden başlatmak için, düğmesine basın ve XP önyükleme, XP yükleme yükler ve iyi gidiyor, i kurulum için seçenekleri onarım ve çıkın ama XP atmak Eğer basın ya kurulum veya XP tespit edemezsiniz onarım herhangi bir sabit sürücüler yüklü ve etkin. D: kolayca yeterli XP ama i cant evine büyük Bu noktadan kurtulabilmek için görünüyor. Bu bir NTFS dosya sistemi.

Any help would be greatly appreciated.

Razer.
Old 3 Mart 2008, 14:51
Bağış Grubu

XP CD Kurulumu "yüklü ve etkin" herhangi bir sabit sürücüleri tespit musunuz? Ben olsun "" bir çakal kelime veya burada etkin emin değilim. Kurulum tüm disk bölümlerini görebilir miyim? Bu sabit disk görebilir miyim (sana bir fiziksel sürücü iki bölüm var) götürün. Eğer bütün sabit sürücü göremiyorum, ne dizüstü nedir? "Bu bir NTFS dosya sistemi yapar." C bakın: D: veya her ikisi de mi? Ne söyledi?

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 Mart 2008, 14:57
Üye Grubu

XP CD Ben önyükleme XP yüklemek için

bu "Windows herhangi bir sabit bulamıyor-diskler, bir sabit disk bağlı emin olun ve güç var" diyor

sonra tek seçenek I get çıkın ve yeniden başlatın olduğunu.

Eğer HDD veya 2 sürücüleri, i didnt bölümü bu bölünme olduğunu Im bu benim dizüstü bilgisayar satın gibi emin değilim.

Her iki partitons / NTFS sürücüler vardır

dizüstü bir Fujitsu Siemens Amilo LI1818 olduğunu

XP önyükleme kurulum mavi ekran ve fare () ile herhangi bir sabit sürücüleri bulamıyor söylüyor.
Old 3 Mart 2008, 15:13
Bağış Grubu

O mantıklı. Dizüstü bilgisayarın sabit disk SATA (Serial ATA) ve bu süre CD probları (size) ve sürücüleri makine ile birlikte yüklemek ister size F6 tuşuna basın var ise, CD standart IDE sürücüleri donanım görmüyorum. Fujitsu destek web sitesi de ilgili sürücüleri. Eğer, dizüstü bilgisayarınızın USB hafıza kartı için bir disket sürücüsü veya varsa bir disket bunları aktarmak gerekir.
Old 3 Mart 2008, 15:13
Üye Grubu

çok dostum, teşekkürler yükümlü
Old Mart 2008, 14:32 4
Üye Grubu

Diğer sorun Sohbet korkuyor.

Ben onları bulmak için werent Ben anakart için sürücüleri bulamıyor ve dont bir disket sürücü sürücüleri yüklemeniz gerekmektedir.

Bu parça halinde büyük mutluluk duyacağız çevresinde her türlü yardım gettin.

teşekkürler,
Razer
Old Mart 2008, 15:19 4
Bağış Grubu

LI ve 1818 için tüm sürücüleri mevcuttur burada.

Eğer disket sürücü, kullanın nliteVe pervane rüzgârı ve SATA sürücü yeni bir XP diskini oluşturmak için kullanılır.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old Mart 2008, 15:39 4
Üye Grubu

Hangi makinede olanları daha büyük olan web sitesi, gelen SATA sürücüleri var.

Ben bilgisayar ve. Zip dosyaları ayıkladığınız var onlara nlite de browed ancak sadece INX ve ini dosyaları vardır, hayır inf dosyasının yanında XP sürücülerini yüklemek için dosyaları.

bana bir sorun ancak herkes bir benim için yazmaya rahatsız istiyor ben adım kılavuz ile bir adım ile yapabileceğini yapıyor olabilir.

yine herhangi bir bilgi appreciated.

Razer
Old Mart 2008, 03:41 5
Bağış Grubu

Hmmmmm. Bu web sitesinde sürücü gibi kendine olan kafa karıştırıcı şeyler belki bir exe dosyasını, ayıklanması olarak paketlenmiş olabilir geliyor.

Ben bunu bu kadar popüler olacak gereken sürücü var burada for you.
Oğlum aynı Dizüstü ve biz nlite bu sorunu çözmek için kullanılır.
Eğer sorun XP kablosuz ağ sürücüsü alışmış değiller Bir diğer nokta, (bir yere son Eylül), Aygıt Yöneticisi'ni kullanın bulamadı ve sürücü için net arama sağlar. Bu ben bulabildiğim tek yolu idi.

Iyi şanslar
Old Mart 2008, 11:59 5
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by philthomas View Post
Hmmmmm. Bu web sitesinde sürücü gibi kendine olan kafa karıştırıcı şeyler belki bir exe dosyasını, ayıklanması olarak paketlenmiş olabilir geliyor.

Ben bunu bu kadar popüler olacak gereken sürücü var burada for you.
Oğlum aynı Dizüstü ve biz nlite bu sorunu çözmek için kullanılır.
Eğer sorun XP kablosuz ağ sürücüsü alışmış değiller Bir diğer nokta, (bir yere son Eylül), Aygıt Yöneticisi'ni kullanın bulamadı ve sürücü için net arama sağlar. Bu ben bulabildiğim tek yolu idi.

Iyi şanslar
Ve SATA çoğu / Ben genellikle indirdiğiniz sürücüleri RAID kendine ayıklanan vardır. Exe's

Benim Sistemi: = /

İşlemci (ler):
AMD 64x2 6000 +
Anakart:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM hafıza:
Korsan XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optik Sürücü (ler):
CDRW + DVD-RW [çift katman]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Soğutma:
Zalman CNPS9700NT
Çift Gigabit / 20MB Kablo
Monitör (ler):
19 "HannsG
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro 32bit
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından