![]() |
|
| |||
| |||
| Çift önyükleme ile sorun. Ben Vista C yüklediyseniz: sürücü ve başka bir sürücü D var:. Vista benim Laptop ve i önceden yüklenmiş geldi XP Pro hazır ve bekliyor benim kopyası var. ive bazı talimat var http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp ve için dont gerekir çünkü bölümü biraz kaçınarak bu aşağıdaki edilmiştir. Ben CD tepsisi ve yeniden başlatmak için, düğmesine basın ve XP önyükleme, XP yükleme yükler ve iyi gidiyor, i kurulum için seçenekleri onarım ve çıkın ama XP atmak Eğer basın ya kurulum veya XP tespit edemezsiniz onarım herhangi bir sabit sürücüler yüklü ve etkin. D: kolayca yeterli XP ama i cant evine büyük Bu noktadan kurtulabilmek için görünüyor. Bu bir NTFS dosya sistemi. Any help would be greatly appreciated. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP CD Kurulumu "yüklü ve etkin" herhangi bir sabit sürücüleri tespit musunuz? Ben olsun "" bir çakal kelime veya burada etkin emin değilim. Kurulum tüm disk bölümlerini görebilir miyim? Bu sabit disk görebilir miyim (sana bir fiziksel sürücü iki bölüm var) götürün. Eğer bütün sabit sürücü göremiyorum, ne dizüstü nedir? "Bu bir NTFS dosya sistemi yapar." C bakın: D: veya her ikisi de mi? Ne söyledi?
| |||
| |||
| XP CD Ben önyükleme XP yüklemek için bu "Windows herhangi bir sabit bulamıyor-diskler, bir sabit disk bağlı emin olun ve güç var" diyor sonra tek seçenek I get çıkın ve yeniden başlatın olduğunu. Eğer HDD veya 2 sürücüleri, i didnt bölümü bu bölünme olduğunu Im bu benim dizüstü bilgisayar satın gibi emin değilim. Her iki partitons / NTFS sürücüler vardır dizüstü bir Fujitsu Siemens Amilo LI1818 olduğunu XP önyükleme kurulum mavi ekran ve fare () ile herhangi bir sabit sürücüleri bulamıyor söylüyor. |
|
| |||
| |||
| O mantıklı. Dizüstü bilgisayarın sabit disk SATA (Serial ATA) ve bu süre CD probları (size) ve sürücüleri makine ile birlikte yüklemek ister size F6 tuşuna basın var ise, CD standart IDE sürücüleri donanım görmüyorum. Fujitsu destek web sitesi de ilgili sürücüleri. Eğer, dizüstü bilgisayarınızın USB hafıza kartı için bir disket sürücüsü veya varsa bir disket bunları aktarmak gerekir. |
|
| |||
| |||
| çok dostum, teşekkürler yükümlü |
|
| |||
| |||
| Diğer sorun Sohbet korkuyor. Ben onları bulmak için werent Ben anakart için sürücüleri bulamıyor ve dont bir disket sürücü sürücüleri yüklemeniz gerekmektedir. Bu parça halinde büyük mutluluk duyacağız çevresinde her türlü yardım gettin. teşekkürler, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LI ve 1818 için tüm sürücüleri mevcuttur burada.
| |||
| |||
| Hangi makinede olanları daha büyük olan web sitesi, gelen SATA sürücüleri var. Ben bilgisayar ve. Zip dosyaları ayıkladığınız var onlara nlite de browed ancak sadece INX ve ini dosyaları vardır, hayır inf dosyasının yanında XP sürücülerini yüklemek için dosyaları. bana bir sorun ancak herkes bir benim için yazmaya rahatsız istiyor ben adım kılavuz ile bir adım ile yapabileceğini yapıyor olabilir. yine herhangi bir bilgi appreciated. Razer |
|
| |||
| |||
| Hmmmmm. Bu web sitesinde sürücü gibi kendine olan kafa karıştırıcı şeyler belki bir exe dosyasını, ayıklanması olarak paketlenmiş olabilir geliyor. Ben bunu bu kadar popüler olacak gereken sürücü var burada for you. Oğlum aynı Dizüstü ve biz nlite bu sorunu çözmek için kullanılır. Eğer sorun XP kablosuz ağ sürücüsü alışmış değiller Bir diğer nokta, (bir yere son Eylül), Aygıt Yöneticisi'ni kullanın bulamadı ve sürücü için net arama sağlar. Bu ben bulabildiğim tek yolu idi. Iyi şanslar |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı: