менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Vista XP подвійна труднощі завантаження

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 березня 2008, 11:43
Член групи

Default Vista XP подвійна труднощі завантаження

Відчувають проблеми подвійного завантаження.

У мене Vista встановлена на диск С: і я інший диск D:. Перспектива встановлений на моєму ноутбуку, і у мене є копія XP Pro готовий і чекає. Ive Got Some доручення http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp і були такі, уникаючи розділу розрядні, так як я Dont необхідності.

Я кидаю XP в лоток CD і перезавантажити, я натискаю кнопку, і завантаження з XP, XP завантажувач завантажує і все буде ОК, я отримую сторінку в установці, ремонту і кинути, але якщо натиснути будь-яку установку або ремонт XP не може визначити будь-яких жорстких дисків встановлений і активний. D: легко досить великий для дому XP, але я нахиляє здається, щоб обійти цей момент. Це система NTFS файл.

Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.

Razer.
Old 3 березня 2008, 14:51
Донор групи

Диска XP Setup "не може визначити, будь-яких жорстких дисків встановлений і активним"? Я не впевнений, що "активні" є ласка слова чи ні. Може налаштування див. розділ жорсткого диска на всіх? Чи можна побачити жорсткому диску (я вважаю, що ви є два розділи, на одному фізичному диску). Якщо він не може побачити на жорсткому диску все, що ноутбук? Лі: "Це система NTFS файл." послатися на C:, D: чи як? Що ви сказали?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 березня 2008, 14:57
Член групи

Я завантажитися з диска XP для установки XP

він каже: "Windows не вдалося знайти яких-небудь жорстких дисків, будь ласка, переконайтеся, є жорсткий диск, підключений і має владу"

то єдиним варіантом я отримати це перезапустити.

Їм не впевнені, що якщо жорсткий диск розділений або 2 диска, розділу I Didn't воно так було, коли я купив ноутбук.

Обидва partitons / дисків NTFS

Ноутбук Fujitsu Siemens Amilo LI1818

Налаштування завантаження XP (синій екран і не миша) говорить мені, що не може знайти будь-яких жорстких дисків.
Old 3 березня 2008, 15:13
Донор групи

Це має сенс тоді. Ноутбук жорсткого диска SATA (Serial ATA) і якщо так, вам необхідно натиснути F6, а CD зондів (це спонукає вас) і встановіть драйвера що поставляються з машиною, стандартний драйвер IDE на компакт-диску не бачу вашого обладнання. Драйвери також на підтримку веб-сайту Fujitsu. Вам необхідно перевести їх на дискету, якщо ноутбук має дисковода, або на карту пам'яті USB.
Old 3 березня 2008, 15:13
Член групи

Мати дуже вдячний, дякую
Old 4 березня 2008, 14:32
Член групи

Більше проблем їм страшно.

Я не можу знайти драйвери для материнської плати, а також Не маєте дисковод для встановлення драйверів, якщо я werent їх знайти.

Будь-яка допомога Gettin навколо цього будуть масово оцінили.

спасибі,
Razer
Old 4 березня 2008, 15:19
Донор групи

Всі драйвери для Л.І. 1818 доступні тут.

Якщо у вас немає флоппі-дисковод, використовувати Nlite, Щоб створити новий диск XP і Slipstream драйвера SATA.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 березня 2008, 15:39
Член групи

Я маю SATA драйвери з веб-сайту, які старше, ніж ті, на моїй машині.

Я витягнув. Zip файлами з комп'ютером та брів до них у Nlite але є тільки INX і INI-файлами, НЕ Inf файли для встановлення драйверів поряд XP.

було б мені робити щось неправильно, але я міг робити з покрокове керівництво, якщо хтось хоче, щоб турбувати ввівши для мене.

знову цінується будь-якої інформації.

Razer
Old 5 2008 Березень, 03:41
Донор групи

Хм. Це звучить як драйвер на сайті, можуть бути упаковані в саморозпаковується EXE-файл, який, можливо, незрозумілих речей.

Я водій, треба так я її поп тут для вас.
Мій син має той же ноутбук, і ми використовували Nlite до вирішення цієї проблеми.
Ще один момент, якщо ви є проблеми з настроюванням XP драйвера бездротової мережі (я не знайшов ні одного, де останні вересня), за допомогою диспетчера пристроїв, і нехай це пошук по мережі для водія. Це було єдиним способом я можу знайти його.

Удачи
Old 5 березня 2008, 11:59
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Хм. Це звучить як драйвер на сайті, можуть бути упаковані в саморозпаковується EXE-файл, який, можливо, незрозумілих речей.

Я водій, треба так я її поп тут для вас.
Мій син має той же ноутбук, і ми використовували Nlite до вирішення цієї проблеми.
Ще один момент, якщо ви є проблеми з настроюванням XP драйвера бездротової мережі (я не знайшов ні одного, де останні вересня), за допомогою диспетчера пристроїв, і нехай це пошук по мережі для водія. Це було єдиним способом я можу знайти його.

Удачи
Більшість SATA / RAID драйверів я скачав, як правило, саморозпаковується. EXE's

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Dual Boot Ubuntu Linux і Vista тепер будь-якої ОС не завантажується! Blade110L Linux & альтернативних ОС 0 14 червня 2009 08:44
Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista d0od Операційні системи Windows 1 7 листопада 2008 08:47
Питання про Vista / Ubuntu подвійний завантаження MJM Linux & альтернативних ОС 11 18 жовтня 2008 02:29
Як Dual Boot Vista / XP легкий шлях SocialWarfare Операційні системи Windows 0 30 квітня 2008 19:04
Перспектива + RAID (і моєї подвійний завантаження) ... ха-ха-ха Gazmondo Операційні системи Windows 3 5 грудня 2007 04:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.