![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Відчувають проблеми подвійного завантаження. У мене Vista встановлена на диск С: і я інший диск D:. Перспектива встановлений на моєму ноутбуку, і у мене є копія XP Pro готовий і чекає. Ive Got Some доручення http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp і були такі, уникаючи розділу розрядні, так як я Dont необхідності. Я кидаю XP в лоток CD і перезавантажити, я натискаю кнопку, і завантаження з XP, XP завантажувач завантажує і все буде ОК, я отримую сторінку в установці, ремонту і кинути, але якщо натиснути будь-яку установку або ремонт XP не може визначити будь-яких жорстких дисків встановлений і активний. D: легко досить великий для дому XP, але я нахиляє здається, щоб обійти цей момент. Це система NTFS файл. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Диска XP Setup "не може визначити, будь-яких жорстких дисків встановлений і активним"? Я не впевнений, що "активні" є ласка слова чи ні. Може налаштування див. розділ жорсткого диска на всіх? Чи можна побачити жорсткому диску (я вважаю, що ви є два розділи, на одному фізичному диску). Якщо він не може побачити на жорсткому диску все, що ноутбук? Лі: "Це система NTFS файл." послатися на C:, D: чи як? Що ви сказали?
| |||
| |||
| Я завантажитися з диска XP для установки XP він каже: "Windows не вдалося знайти яких-небудь жорстких дисків, будь ласка, переконайтеся, є жорсткий диск, підключений і має владу" то єдиним варіантом я отримати це перезапустити. Їм не впевнені, що якщо жорсткий диск розділений або 2 диска, розділу I Didn't воно так було, коли я купив ноутбук. Обидва partitons / дисків NTFS Ноутбук Fujitsu Siemens Amilo LI1818 Налаштування завантаження XP (синій екран і не миша) говорить мені, що не може знайти будь-яких жорстких дисків. |
|
| |||
| |||
| Це має сенс тоді. Ноутбук жорсткого диска SATA (Serial ATA) і якщо так, вам необхідно натиснути F6, а CD зондів (це спонукає вас) і встановіть драйвера що поставляються з машиною, стандартний драйвер IDE на компакт-диску не бачу вашого обладнання. Драйвери також на підтримку веб-сайту Fujitsu. Вам необхідно перевести їх на дискету, якщо ноутбук має дисковода, або на карту пам'яті USB. |
|
| |||
| |||
| Мати дуже вдячний, дякую |
|
| |||
| |||
| Більше проблем їм страшно. Я не можу знайти драйвери для материнської плати, а також Не маєте дисковод для встановлення драйверів, якщо я werent їх знайти. Будь-яка допомога Gettin навколо цього будуть масово оцінили. спасибі, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всі драйвери для Л.І. 1818 доступні тут.
| |||
| |||
| Я маю SATA драйвери з веб-сайту, які старше, ніж ті, на моїй машині. Я витягнув. Zip файлами з комп'ютером та брів до них у Nlite але є тільки INX і INI-файлами, НЕ Inf файли для встановлення драйверів поряд XP. було б мені робити щось неправильно, але я міг робити з покрокове керівництво, якщо хтось хоче, щоб турбувати ввівши для мене. знову цінується будь-якої інформації. Razer |
|
| |||
| |||
| Хм. Це звучить як драйвер на сайті, можуть бути упаковані в саморозпаковується EXE-файл, який, можливо, незрозумілих речей. Я водій, треба так я її поп тут для вас. Мій син має той же ноутбук, і ми використовували Nlite до вирішення цієї проблеми. Ще один момент, якщо ви є проблеми з настроюванням XP драйвера бездротової мережі (я не знайшов ні одного, де останні вересня), за допомогою диспетчера пристроїв, і нехай це пошук по мережі для водія. Це було єдиним способом я можу знайти його. Удачи |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Boot Ubuntu Linux і Vista тепер будь-якої ОС не завантажується! | Blade110L | Linux & альтернативних ОС | 0 | 14 червня 2009 08:44 |
| Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista | d0od | Операційні системи Windows | 1 | 7 листопада 2008 08:47 |
| Питання про Vista / Ubuntu подвійний завантаження | MJM | Linux & альтернативних ОС | 11 | 18 жовтня 2008 02:29 |
| Як Dual Boot Vista / XP легкий шлях | SocialWarfare | Операційні системи Windows | 0 | 30 квітня 2008 19:04 |
| Перспектива + RAID (і моєї подвійний завантаження) ... ха-ха-ха | Gazmondo | Операційні системи Windows | 3 | 5 грудня 2007 04:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |