по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

VistaBootPro Въпроси ..

Reply

Нишка Инструменти
Old 12 май 2009 г., 11:26
Номер на групата

Default VistaBootPro Въпроси ..

Друг въпроси темата ..

1) Има ли значение, които ОС е инсталирана? IE. Който е на C, или най-новата версия на Windows .. (ПРО Настанявам XP x86, XP x64 ПРО, Vista Ult. X64 и Win7 RC1 x64 както ние говорим)

2) Ако аз трябва да го инсталирате на W7, колко ще ми зареждащата бъдат засегнати, когато той престане следващата година? Ще тръгваме обратно към прозорците bootmgr автоматично?

Аз съм сигурен, че е друг въпрос .. но съм го забравил.

Ако си спомням ще редактирате / пункт, в зависимост, когато се сетите

Благодаря за помоща отново момчета.

Моята система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Дънната платка:
Asus P5Q / L ПРО (Intel P43, ICH10)
RAM памет:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графична карта (и):
PNY NVidia GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Оптично устройство (а):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Дело / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монитор (и):
2 х Acer P193WAd
Операционна система (и):
XP ПРО x86/XP ПРО x64/Win7 RC1 x64
Old 13 май 2009 г., 23:33
Номер на групата

1. За предпочитане тя трябва да бъде на шофиране с bootloader, че ще ходи да се използва (моля инсталирате Vista / 7 първия), но тези избори OS са донякъде излишни. Аз не разбирам защо ще инсталирате всичките четири: защо не се инсталира Win7 и XP x86 и след това Run другите две в VMS, ако имате нужда от тях тестове за съвместимост или нещо такова?
2. В bootloader, няма да бъде засегната, само OS. Винаги можете да изтриете само влизането но bootloader трябва да работят добре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 14-ти май 2009 г., 11:35
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
1. За предпочитане тя трябва да бъде на шофиране с bootloader, че ще ходи да се използва (моля инсталирате Vista / 7 първия), но тези избори OS са донякъде излишни. Аз не разбирам защо ще инсталирате всичките четири: защо не се инсталира Win7 и XP x86 и след това Run другите две в VMS, ако имате нужда от тях тестове за съвместимост или нещо такова?
Може би просто поставени без него .. тъй като те са вече таксуване една банкнота от десет долара за нея ..

Що се отнася до защо имам инсталирани всички четири:

Windows 7 RC1: Тестване / Опитвате го
Vista Ultimate: Основно OS, и се надяваме, че с VM музей на всички предварително XP OS на .. само за развлечение
XP x64: Gaming, не направите някоя от PC все още, но аз ще се заемем страх и COD надяваме скоро ..
XP x86: Много малък дял, буквално просто не успеят безопасно. Приятно проста OS, и аз мога да я използват за x86 приложения, които изискват пряк достъп до пристанището.

Надявам се, че ми изглежда малко по-малко ексцентричен?
Old 14-ти май 2009 г., 18:32
Номер на групата

Не се опитвайте да направите всички игри на x64 XP. XP x64 е общото му във всеки един възможен начин. Наистина препоръчвам ви направи 7/x86 XP нещо, има причина. Ако ползвате Vista, като основен OS над 7 вие просто ще свърши като го избърше и отиваш до 7 Както и 7, както е по-добър във всяко едно отношение. Това е Вашето обаждане, но аз наистина не могат да настояват да направиш другите достатъчно.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 15-ти май 2009 г., 08:41
Номер на групата

Това е моят основен компютър все пак, така че съм склонна да се използва бета или RC като моя основна ОС на моята основна PC ..

Познаването на късмета си, въпреки че аз открихме, че сравнително стабилни до този момент, веднага след като го направих моя основна, нещо пагубно да се случи.

Наистина трябва да се използва нещо добро и стабилно да бъде честен, тъй като имам много курс да правя в момента.

Аз вече трябваше да рестартирате ми медиите, тъй като е повреден компактдиск, който беше, когато аз се промени PC (глупаво аз изтри стария компютър, преди да извършите, че имах моя курс за новата един) и след това ми резервни копия на училищния сървър отиде също не е сигурен какво е станало, но натоварвания на хората, загубили всичко има документи, които бяха на училище сървър .. (Е, все пак един часа учениците .. чудно достатъчно учителите беше наред ..)

Благодаря за съвета все пак

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Два въпроса тук chrismorris730 Общи Хардуер Чат 10 8 февруари 2008 19:14
Два въпроса! pvkemail Общи Софтуер Чат 3 21 Jan 2008 22:25
Въпроси Jase123 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 6 10 Дек 2007 12:56
RAM Въпроси ComputerGuy Процесори, дънни платки & RAM 6 24 Окт 2007 05:19
Няколко въпроса за моя овен и CPU BrucieBonus Процесори, дънни платки & RAM 1 12 Окт 2007 14:00
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc