![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Друг въпроси темата .. ![]() 1) Има ли значение, които ОС е инсталирана? IE. Който е на C, или най-новата версия на Windows .. (ПРО Настанявам XP x86, XP x64 ПРО, Vista Ult. X64 и Win7 RC1 x64 както ние говорим) 2) Ако аз трябва да го инсталирате на W7, колко ще ми зареждащата бъдат засегнати, когато той престане следващата година? Ще тръгваме обратно към прозорците bootmgr автоматично? Аз съм сигурен, че е друг въпрос .. но съм го забравил. ![]() Ако си спомням ще редактирате / пункт, в зависимост, когато се сетите ![]() Благодаря за помоща отново момчета.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. За предпочитане тя трябва да бъде на шофиране с bootloader, че ще ходи да се използва (моля инсталирате Vista / 7 първия), но тези избори OS са донякъде излишни. Аз не разбирам защо ще инсталирате всичките четири: защо не се инсталира Win7 и XP x86 и след това Run другите две в VMS, ако имате нужда от тях тестове за съвместимост или нещо такова? 2. В bootloader, няма да бъде засегната, само OS. Винаги можете да изтриете само влизането но bootloader трябва да работят добре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Що се отнася до защо имам инсталирани всички четири: Windows 7 RC1: Тестване / Опитвате го Vista Ultimate: Основно OS, и се надяваме, че с VM музей на всички предварително XP OS на .. само за развлечение ![]() XP x64: Gaming, не направите някоя от PC все още, но аз ще се заемем страх и COD надяваме скоро .. XP x86: Много малък дял, буквално просто не успеят безопасно. Приятно проста OS, и аз мога да я използват за x86 приложения, които изискват пряк достъп до пристанището. Надявам се, че ми изглежда малко по-малко ексцентричен?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Не се опитвайте да направите всички игри на x64 XP. XP x64 е общото му във всеки един възможен начин. Наистина препоръчвам ви направи 7/x86 XP нещо, има причина. Ако ползвате Vista, като основен OS над 7 вие просто ще свърши като го избърше и отиваш до 7 Както и 7, както е по-добър във всяко едно отношение. Това е Вашето обаждане, но аз наистина не могат да настояват да направиш другите достатъчно.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Това е моят основен компютър все пак, така че съм склонна да се използва бета или RC като моя основна ОС на моята основна PC .. Познаването на късмета си, въпреки че аз открихме, че сравнително стабилни до този момент, веднага след като го направих моя основна, нещо пагубно да се случи. Наистина трябва да се използва нещо добро и стабилно да бъде честен, тъй като имам много курс да правя в момента. Аз вече трябваше да рестартирате ми медиите, тъй като е повреден компактдиск, който беше, когато аз се промени PC (глупаво аз изтри стария компютър, преди да извършите, че имах моя курс за новата един) и след това ми резервни копия на училищния сървър отиде също не е сигурен какво е станало, но натоварвания на хората, загубили всичко има документи, които бяха на училище сървър .. (Е, все пак един часа учениците .. чудно достатъчно учителите беше наред ..) Благодаря за съвета все пак
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Два въпроса тук | chrismorris730 | Общи Хардуер Чат | 10 | 8 февруари 2008 19:14 |
| Два въпроса! | pvkemail | Общи Софтуер Чат | 3 | 21 Jan 2008 22:25 |
| Въпроси | Jase123 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 10 Дек 2007 12:56 |
| RAM Въпроси | ComputerGuy | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 24 Окт 2007 05:19 |
| Няколко въпроса за моя овен и CPU | BrucieBonus | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 12 Окт 2007 14:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |