μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

VistaBootPro Ερωτήσεις ..

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12η Μαΐου 2009, 11:26
Ομάδα Δωρητών

Default VistaBootPro Ερωτήσεις ..

Ένα άλλο νήμα ερωτήσεις ..

1) Έχει σημασία OS που είναι εγκατεστημένη στον; δηλαδή. Όποιος είναι σε C, ή τη νεότερη έκδοση των Windows .. (Εγκατάσταση XP PRO x86, XP Pro x64, Vista Ult. X64 και Win7 RC1 x64 καθώς μιλάμε)

2) Εάν χρειαστεί να εγκαταστήσετε στον W7, πώς θα μου εκκίνησης επηρεάζεται όταν σταματάει το επόμενο έτος; Θα πήγαινε πίσω στην παράθυρα bootmgr αυτόματα;

Είμαι σίγουρος ότι είχα ένα άλλο θέμα .. αλλά έχω ξεχάσει αυτό.

Αν θυμάμαι εγώ θα το επεξεργαστείτε και μετά, ανάλογα όταν θυμάμαι

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και πάλι παιδιά.
Old 13η Μαΐου 2009, 23:33
Ομάδα Δωρητών

1. Κατά προτίμηση, θα πρέπει να είναι μόνο για την οδήγηση με το bootloader που γίνεται για να χρησιμοποιηθεί (παρακαλείσθε να εγκαταστήσετε Vista / 7 πρώτο), αλλά εκείνα OS επιλογές είναι κάπως περιττό. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα εγκαταστήσετε και τα τέσσερα: γιατί να μην εγκαταστήσετε Win7 και x86 XP και κατόπιν εκτελέστε τα άλλα δύο στο ΣΠΣ αν τα χρειάζονται για τη δοκιμή συμβατότητας ή κάτι άλλο;
2. Το bootloader δεν θα επηρεαστούν μόνο τα OS. Μπορείτε να καταργήσετε μόνο την θέση αλλά ο bootloader θα πρέπει να λειτουργούν καλά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 14ης Μαΐου 2009, 11:35
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
1. Κατά προτίμηση, θα πρέπει να είναι μόνο για την οδήγηση με το bootloader που γίνεται για να χρησιμοποιηθεί (παρακαλείσθε να εγκαταστήσετε Vista / 7 πρώτο), αλλά εκείνα OS επιλογές είναι κάπως περιττό. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα εγκαταστήσετε και τα τέσσερα: γιατί να μην εγκαταστήσετε Win7 και x86 XP και κατόπιν εκτελέστε τα άλλα δύο στο ΣΠΣ αν τα χρειάζονται για τη δοκιμή συμβατότητας ή κάτι άλλο;
Θα ήθελα να μόλις συσκευασμένα χωρίς αυτό .. δεδομένου ότι είναι τώρα είσπραξης δεκάλιρο για αυτό ..

Ως προς το γιατί έχω εγκαταστήσει και τα τέσσερα:

Windows 7 RC1: Δοκιμές / Προσπάθεια έξω
Vista Ultimate: Κύρια OS, και ελπίζουμε ότι με μια VM μουσείο όλων των προ-XP OS του .. μόνο για διασκέδαση
XP x64: Παιχνίδια, δεν το κάνετε για κάθε υπολογιστή ακόμα, αλλά θα το κάνω FEAR COD και ελπίζω σύντομα ..
XP x86: Πολύ μικρό διαμέρισμα, κυριολεκτικά μόνο ένα ασφαλές έναντι αστοχίας. Ένα όμορφο απλό OS, και μπορώ να το χρησιμοποιούν για x86 εφαρμογές που απαιτούν την άμεση πρόσβαση του λιμένα.

Ελπίζω ότι με κάνει να δούμε λίγο λιγότερο εκκεντρικός;
Old 14ης Μαΐου 2009, 18:32
Ομάδα Δωρητών

Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για gaming x64 XP. x64 XP είναι συνολικά σκατά σε κάθε δυνατό τρόπο. Πραγματικά συστήσει να κάνετε το πράγμα 7/x86 XP για κάποιο λόγο. Εάν χρησιμοποιείτε Vista ως κύριο λειτουργικό σύστημα πάνω από 7 θα έχετε μόνο μέχρι σκουπίζοντάς το τέλος και έτσι κι αλλιώς θα σε 7 ως 7 είναι καλύτερα από κάθε άποψη. Είναι η κλήση σας, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σας παροτρύνω να κάνετε το άλλο αρκεί.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 15ης Μαΐου 2009, 08:41
Ομάδα Δωρητών

Είναι κύριο υπολογιστή μου, όμως, είμαι τόσο απρόθυμοι να χρησιμοποιούν ένα Beta ή RC μου ως κύριο λειτουργικό σύστημα για τις βασικές μου PC ..

Γνωρίζοντας μου τύχη, αν και έχω βρεθεί ότι αρκετά σταθερό μέχρι σήμερα, από τη στιγμή που έκανα τις βασικές μου, θα συμβεί κάτι καταστροφικό.

Πραγματικά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάτι καλό και σταθερό για να είμαστε ειλικρινείς, όπως έχω πολλά μαθήματα για να κάνουμε αυτή τη στιγμή.

Έχω ήδη έπρεπε να ξεκινήσει πάλι τα μέσα ενημέρωσης, επειδή μου ένα CD που είχε καταστραφεί στις όταν άλλαξε PC (I stupidly σκουπίζονται το παλιό PC πριν από τη διασφάλιση Είχα μαθημάτων για το νέο καθεστώς) και στη συνέχεια μου αντίγραφα ασφαλείας για το σχολείο πήγε διακομιστή επίσης, δεν είναι πολύ σίγουροι ότι αυτό που συνέβη, αλλά φορτία των ατόμων που έχασαν όλα τα έγγραφα που υπάρχουν σχετικά με το σχολικό εξυπηρετητή .. (καλά, οι μαθητές μία ούτως ή άλλως .. funnily αρκετά οι καθηγητές ήταν μια χαρά ..)

Ευχαριστώ για τη συμβουλή και αν

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δύο ερωτήσεις εδώ chrismorris730 Γενική Συζήτηση Hardware 10 8η Φεβ 2008 19:14
Δύο ερωτήσεις!! pvkemail Γενικά Λογισμικό Chat 3 21 Ιαν 2008 22:25
Ερωτήσεις Jase123 Web Design, Hosting & SEO 6 10 Δεκ. 2007 12:56
RAM Ερωτήσεις ComputerGuy Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 6 24 Οκτ 2007 05:19
Μερικές ερωτήσεις για το κριάρι μου και cpu BrucieBonus Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 12 Οκτ 2007 14:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.