![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Druga pitanja thread .. ![]() 1) Da li to pitanje koje OS je instaliran na? tj.. Ovisno o tome što je na C, ili najnovije izdanje programa Windows .. (Instaliranje XP Pro x86, XP Pro 64, Vista Ult. X64 i x64 kao Win7 RC1 govorimo) 2) Ako sam kako bi ga instalirali na W7, kako će moji bootup biti pogođeni kad se prestane iduće godine? Hoće li se vratiti samo na Windows bootmgr automatski? Siguran sam da sam imala drugu pitanje .. ali sam ga zaboravili. ![]() Ako JA sjećati ću urediti / post, ovisno kada se sjećam ![]() Hvala za jedan dan pomoć momački opet.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Radije bi trebao biti na pogon sa bootloader koji će biti korišteni (molimo instalirajte Vista / 7 first) OS Choices ali one su pomalo suvišan. Ne razumijem zašto bi instalirali sve četiri: zašto ne instalirajte Win7 i x86 XP i zatim pokrenite druga dva u VMS, ako im je potrebna za ispitivanje kompatibilnosti ili nešto? 2. The bootloader neće utjecati samo na OS. Uvijek možete jednostavno ukloniti stavku bootloader ali bi trebalo raditi dobro.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Kao što je to razlog zašto sam instalira sve četiri: Windows 7 RC1: Testiranje / Pokušali it out Vista Ultimate: Glavna OS, i nadajmo se s VM muzejske svih pre-XP OS-a .. samo za zabavu ![]() XP x64: Gaming, ne na bilo koje računalo, ali doći ću strah i COD nadajmo se uskoro .. XP x86: Vrlo mala particiju, doslovno samo fail safe. Lijepa jednostavna OS, i mogu ga koristiti za x86 aplikacije koje zahtijevaju pristup direktnom portu. Nadam se da je čini mi izgledaju malo manje ekscentričan?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ne pokušavajte to bilo koje igre na XP x64. XP x64 je ukupno sranje u svakom mogući način. JA stvarno preporučam da učinite 7/x86 XP stvar za razlog. Ako koristite Vidik kao glavni OS od 7 ćete samo zavrssiti wiping ga i ide do 7 anyway kao 7 je bolji u svakom pogledu. To je poziv, ali ja stvarno ne mogu vas tjerati da učine druge dovoljno.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| To je moj primarni PC ipak, tako da sam nerado koriste Beta ili RC kao moj glavni OS na moj glavni PC .. Poznavajući moju sreću, iako sam ga pronašao prilično stabilne, do sada, nakon što je moja glavna, nešto će se dogoditi katastrofalne. JA stvarno pravedan morati koristiti nešto dobro i stabilno da budem iskren, kao što sam puno coursework učiniti u ovom trenutku. Ive 'već je za ponovno pokretanje moj mediji CD oštećen zbog koje su ga na kad sam promijenio PC (glupo sam izbrisala stari PC prije donošenja siguran sam moju coursework na novoj) i onda moja sigurnosne kopije na poslužitelju školu išli previše, ne previše sigurni što se dogodilo, ali hrpe ljudi tamo izgubila sve dokumente koji su bili na školski poslužitelj .. (dobro, učenici jedna .. anyway ljevkasto dovoljno nastavnika je bila fina ..) Hvala za jedan dan savjet ipak
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |