![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy másik téma kérdése .. ![]() 1) Az számít, hogy mely operációs rendszer van telepítve? ie. Amelyik a C, vagy a legújabb kiadás, a Windows .. (Telepítése XP Pro x86, XP Pro x64, Vista Ult. X64 és Win7 RC1 x64 mint beszélünk) 2) Ha kell telepítenie azt a W7, hogyan jelenik meg bootup érinti, ha megáll a következő évben? Vajon ez csak menj vissza a Windows automatikusan bootmgr? Biztos vagyok benne, hogy én már egy másik kérdés .. de azt elfelejtette azt. ![]() Ha jól emlékszem én Edit / post, attól függően, ha jól emlékszem ![]() Köszi a segítséget ismét srácok.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Inkább azt kellene lennie a meghajtón a bootloader hogy lesz használni (telepítse Vista / 7 első), de ezeket a döntéseket OS némileg felesleges. Nem értem, miért nem az összes négy: miért ne telepítse Win7 és XP x86 és futtassa a másik kettő a VMS, ha szükségük van rá, a kompatibilitási vizsgálatok, vagy valami? 2. A bootloader nem befolyásolja, csak az operációs rendszer. Bármikor egyszerűen távolítsa el a bejegyzést, de a bootloader kell működnie finom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Arról, hogy miért van telepítve mind a négy: Windows 7 RC1: Testing / Próbálkozás ki Vista Ultimate: Fő OS, és remélhetőleg egy virtuális múzeum összes pre-XP operációs rendszer van .. csak a szórakoztató ![]() XP x64: Játék, ne tedd a PC-s még, de én inkább a félelem és a COD Hamarosan remélhetőleg .. XP x86: Nagyon kicsi partíció, a szó szoros értelmében csak a nem biztonságos. Egy szép egyszerű operációs rendszer, és azt tudja használni az x86-os alkalmazások, amelyek a kikötő közvetlen hozzáférést. Remélem, hogy nézek ki egy kicsit kevésbé excentrikus?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ne próbálja semmilyen szerencsejáték a 64 bites XP. XP x64 összes szart minden lehetséges módon. Nagyon ajánljuk, hogy ezt a dolgot 7/x86 XP okból. Ha Vista operációs rendszer egyik fő több mint 7 akkor csak a végén törlőkendők és megyünk 7 egyébként a 7 jobb minden módon. Ez a felhívás, de én tényleg nem sürgetik, hogy ezt a többi elég.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Az én elsődleges számítógép is, így én vonakodva használja a Beta vagy RC lesz, mint a fő OS Fő PC .. Ismerve a szerencsém, bár én találtam elég stabil eddig, ahogy azt én fontosabb, valami szörnyű fog történni. Tényleg csak kell használni valami jó és stabil, hogy őszinte legyek, mint már sok coursework, hogy az adott pillanatban. Már el kellett újraindítani én a média, mivel a CD sérült, ami azt mikor változott PC (badarul én törölte a régi számítógép előtt biztos volt az én coursework az újat), majd az én biztonsági másolatot az iskola szerver ment is, nem is biztos, hogy mi történt, de rengeteg ember vesztette minden ott volt, hogy a dokumentumok az iskola szerver .. (Nos, a diákok egy anyway .. viccesen elég volt, hogy a tanárok jól ..) Köszönöm a tanácsot, hogy
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Két kérdést itt | chrismorris730 | Általános fémáru Chat | 10 | 8. február 2008 19:14 |
| Két kérdés! | pvkemail | General Chat szoftver | 3 | 21. január 2008 22:25 |
| Kérdések | Jase123 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 10. december 2007 12:56 |
| RAM kérdés | ComputerGuy | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 24. október 2007 05:19 |
| Néhány kérdés van a RAM és CPU | BrucieBonus | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 12. október 2007 14:00 |
| Téma eszközök | |
| |