פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

VistaBootPro שאלות ..

Reply

שרשרת כלים
Old 12 מאי 2009, 11:26
קבוצת תורמים

Default VistaBootPro שאלות ..

עוד שאלות פתיל ..

1) האם זה עניין של מערכת ההפעלה אשר מותקנת על זה? כלומר. בכל הוא על ג ', או את המהדורה החדשה ביותר של Windows .. (התקנת XP Pro x86, XP Pro x64, Vista Ult. X64 ו Win7 RC1 x64 כפי שאנו מדברים)

2) אם אני צריך להתקין אותו על W7, איך את האתחול יושפע כאשר היא מפסיקה בשנה הבאה? האם זה פשוט לחזור ל-Windows Bootmgr אוטומטית?

אני בטוח שיש לי עוד שאלה .. אבל אני כבר שכחת את זה.

אם אני זוכר אני יהיה לערוך / לפרסם, בהתאם כשאני זוכר

תודה על העזרה חבר 'ה שוב.

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Old 13 במאי 2009, 23:33
קבוצת תורמים

1. עדיפות זה פשוט צריך להיות על הכונן עם bootloader זה הולך להיות בשימוש (יש להתקין Vista / 7 ראשונה) אבל אלה הם מקצת OS הבחירות מיותרות. אני לא מבין למה אתה מעוניין להתקין את כל ארבע: למה לא להתקין XP x86 ו Win7 ולאחר מכן להפעיל את האחרים ב VMs אם אתה זקוק להם עבור בדיקות תאימות או משהו?
2. ה bootloader לא יושפעו, רק את מערכת ההפעלה. אתה תמיד יכול רק להסיר את הכניסה אבל bootloader אמור לעבוד טוב.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 14 במאי 2009, 11:35
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
1. עדיפות זה פשוט צריך להיות על הכונן עם bootloader זה הולך להיות בשימוש (יש להתקין Vista / 7 ראשונה) אבל אלה הם מקצת OS הבחירות מיותרות. אני לא מבין למה אתה מעוניין להתקין את כל ארבע: למה לא להתקין XP x86 ו Win7 ולאחר מכן להפעיל את האחרים ב VMs אם אתה זקוק להם עבור בדיקות תאימות או משהו?
אני אולי מבלי לשים את זה .. כפי שהם רואים כעת לחייב את עשיריה על זה ..

באשר למה אני התקנתי את כל ארבע:

חלונות 7 RC1: בדיקה / מנסה את זה
Vista Ultimate: ראשי מערכת ההפעלה, ואנו מקווים עם VM מוזיאון מראש של כל מערכת הפעלה של XP .. רק amusement
XP x64: משחקים, לא על כל מחשב לעשות זאת, אבל אני יהיה לקבל פחד ו COD בקרוב אני מקווה ..
XP x86: מחיצה קטנה מאוד, ממש רק להיכשל בטוח. יפה מערכת הפעלה פשוטה, ואני יכול להשתמש בו עבור x86 יישומים הדורשים גישה ישירה הנמל.

אני מקווה שזה גורם לי להיראות קצת פחות משונה?
Old 14 במאי 2009, 18:32
קבוצת תורמים

אל תנסה לעשות את כל המשחקים על XP x64. היא בסך הכל XP x64 חרא בכל דרך אפשרית אחת. אני באמת ממליץ לך לעשות את הדבר 7/x86 XP מסיבה. אם אתה משתמש ב-Vista מערכת ההפעלה הראשי בתור מעל 7 תקבל רק בסוף נגוב אותו הולך 7 בכל מקרה כמו 7 יהיה טוב יותר בכל דרך. זה הטלפון שלך, אבל אני באמת לא יכול לעשות כדי לזרז את השני מספיק.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 15 במאי 2009, 08:41
קבוצת תורמים

זה המחשב הראשי שלי למרות זאת אני לא רוצה להשתמש ביתא או RC כמו שלי ראשי מערכת הפעלה למחשב הראשי שלי ..

לדעת המזל שלי, למרות שאני כבר מצאתי את זה די יציבה עד כה, ברגע שעשיתי את זה הראשי שלי, משהו יקרה אסון.

אני באמת רק צריך להשתמש משהו טוב ויציב להיות כנים, שכן יש לי הרבה coursework לעשות ברגע זה.

אני כבר היה צריך להפעיל מחדש את התקשורת, כי תקליטור פגום, אשר היה זה כאשר החלפתי מחשב (באוילות אני מנוגב את המחשב הישן לפני והקפד היו לי coursework על חדש) ולאחר מכן את עותקי גיבוי על שרת יצא הספר יותר מדי, גם לא בטוח מה קרה אבל המון אנשים איבדו את כל המסמכים שהיו שם על בית ספר שרת .. (טוב, את אחד התלמידים, בכל מקרה .. באפן מצחיק מספיק המורים היה בסדר ..)

תודה על העצה בכל זאת

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.