mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

VistaBootPro klausimai ..

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 12, 2009, 11:26
Donorų grupės

Default VistaBootPro klausimai ..

Kita klausimus siūlai ..

1) Ar turi reikšmės tai, kad OS yra įdiegtas? ty. Nesvarbu, yra C, arba naujausias leidimas Windows .. (Įdiegimas XP PRO x86, XP PRO x64, Vista ult. X64 ir Win7 RC1 x64, kaip mes kalbame)

2) Jei aš turiu įdiegti ją į W7, kaip bus mano bootup būti paveikta, kai sustos kitais metais? Ar tai tiesiog grįžti į "Windows bootmgr automatiškai?

Aš tikiu, kad turėjau dar vieną klausimą .. bet Aš pamiršau jį.

Kai aš atsimenu I'll redaguoti / post, priklausomai nuo to, kai aš atsimenu

Ačiū už pagalbą dar kartą vaikinai.

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Gegužė 13, 2009, 23:33
Donorų grupės

1. Pageidautina, kad turėtų būti tik į su bootloader tai bus naudojama (prašome įdiegti Vista / 7 pirmą), bet šios OS pasirinkimas yra šiek tiek atleisti vairuoti. Aš nesuprantu, kodėl jums bus įdiegti visi keturi: kodėl negalima įdiegti Win7 ir x86 XP ir paleiskite kiti du TPG jei jums jų reikia suderinamumo bandymų ar kažką?
2. Bootloader nepaveiks, tik OS. Jūs visada galite tiesiog ištrinti įrašo, bet bootloader turi dirbti gerai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gegužė 14, 2009, 11:35
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
1. Pageidautina, kad turėtų būti tik į su bootloader tai bus naudojama (prašome įdiegti Vista / 7 pirmą), bet šios OS pasirinkimas yra šiek tiek atleisti vairuoti. Aš nesuprantu, kodėl jums bus įdiegti visi keturi: kodėl negalima įdiegti Win7 ir x86 XP ir paleiskite kiti du TPG jei jums jų reikia suderinamumo bandymų ar kažką?
Galiu tik supakuotus be jo .. matome, kaip jie dabar apmokestinimo dešimt svarų už jį ..

, Kodėl aš turiu sumontuoti visi keturi:

"Windows 7 RC1: Testing / bando jį
Vista Ultimate ": Pagrindinės OS ir tikiuosi su V. muziejus visų pasirengimo XP OS .. tik pramogos
XP x64: Gaming, nedaryk bet PC dar, bet aš gausiu Baimė ir COD greičiau tikimasi ..
XP x86: Labai mažas skyrių, pažodžiui tik saugia. Nice paprasta OS, ir aš galiu ją naudoti x86 programas, kurios reikalauja tiesioginio patekimo į uostą.

Tikiuosi, kad daro man atrodo šiek tiek mažiau ekscentriškas?
Old Gegužė 14, 2009, 18:32
Donorų grupės

Nebandykite daryti jokių žaidimų x64 XP. x64 XP viso Shit kiekvienu būdu. Tikrai rekomenduojame jums 7/x86 XP dalykas priežasties. Jei naudojate "Vista", kaip pagrindines OS per 7 jums tiesiog nukreipti apliejimo ji ir ketinate 7 vistiek kaip 7 yra geriau visais atžvilgiais. Tai jūsų kvietimą, bet aš tikrai negali paraginti jus daryti kitiems pakanka.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gegužė 15, 2009, 08:41
Donorų grupės

Tai mano pagrindinis kompiuterio though, so I'm nenori naudoti Beta ar RC kaip mano pagrindinė OS dėl mano pagrindinis kompiuterio ..

Žinant mano laimė, nors aš rasiu tai gana stabilus iki šiol, kai tik aš padariau, kad mano pagrindinis, nors katastrofiškų nutiktų.

Aš tiesiog reikia panaudoti ką nors gera ir stabili, kad būtų galima sąžiningai, kaip aš kursinių daug padaryti šiuo metu.

Aš jau paleisti savo žiniasklaidą, nes CD sugadintas, kurie turėjo ją, kai aš pakeičiau kompiuterį (kvailai aš sunaikino seno kompiuterio iki priėmimo tikrai aš mano kursinių darbų apie naują) ir tada mano atsargines kopijas į mokyklos serverį atėjo per daug, ne per įsitikinti, kas atsitiko, bet apkrovų žmonės prarado visus dokumentus, ten buvo apie mokyklos serverio .. (gerai, mokiniai vienas vistiek .. Keistai pakankamai mokytojai buvo gerai ..)

Ačiū už patarimus nors

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Du klausimai čia chrismorris730 General Hardware Chat 10 8 vasaris 2008 19:14
Du klausimai! pvkemail BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 21 sausis 2008 22:25
Klausimai Jase123 Web Design, Hosting & SEO 6 10 gruodis 2007 12:56
RAM klausimai ComputerGuy CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 6 24 spalis 2007 05:19
Keli klausimai apie mano RAM ir CPU BrucieBonus CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 12 spalis 2007 14:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.