mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

VistaBootPro Jautājumi ..

Reply

Thread Tools
Old Maijs 12, 2009, 11:26
Donors Group

Default VistaBootPro Jautājumi ..

Vēl viens jautājumu thread ..

1) Vai tas jautājums, kas OS ir instalēta? ie. Kurš ir uz C, vai jaunākais izdevums Windows .. (Instal XP Pro x86, XP PRO x64, Vista ULT. X64 un Win7 RC1 x64, jo mēs runājam)

2) Ja man instalēt W7, kā manas bootup tikt ietekmēta, ja tā apstājas nākamajā gadā? Vai tā vienkārši doties atpakaļ uz logu bootmgr automātiski?

Es esmu pārliecināts, ka man bija cits jautājums .. bet es esmu aizmirsis to.

Ja es atceros I'll edit / post, atkarībā no tā, kad es atceros

Paldies par palīdzību vēlreiz puiši.
Old Maijs 13, 2009, 23:33
Donors Group

1. Vēlams būtu vienkārši uz diska ar bootloader tas gatavojas izmantot (please install Vista / 7 pirmo), bet tās OS izvēle ir diezgan lieks. Es nesaprotu, kāpēc jums būtu instalēt visas četras: kāpēc ne instalēt Win7 un x86 XP un tad palaist citus divus VMS, ja jums nepieciešams tos atbilstības pārbaudes vai kaut ko?
2. Bootloader netiks skartas, tikai OS. Jūs vienmēr varat tikai noņemt ierakstu, bet bootloader jāstrādā labi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 14, 2009, 11:35
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
1. Vēlams būtu vienkārši uz diska ar bootloader tas gatavojas izmantot (please install Vista / 7 pirmo), bet tās OS izvēle ir diezgan lieks. Es nesaprotu, kāpēc jums būtu instalēt visas četras: kāpēc ne instalēt Win7 un x86 XP un tad palaist citus divus VMS, ja jums nepieciešams tos atbilstības pārbaudes vai kaut ko?
Es varētu tikai safasētas bez tā .. redzēt, kā viņi tagad maksas desmitnieks tā ..

Par to, kāpēc man ir uzstādītas visiem četriem testiem:

Windows 7 RC1: Testing / Trying to ārā
Vista Ultimate: Main OS, un, cerams, ar VM muzeju visu iepriekš XP OS's .. tikai izklaides
XP x64: Gaming, nerāda nekādu PC vēl, bet es nopirkšu bailes un COD drīz, cerams ..
XP x86: Ļoti mazu nodalījumu, burtiski tikai par atteices drošu. Nice vienkārša OS, un es varu izmantot to x86, kuri prasa tiešu piekļuvi ostām.

Es ceru, ka man liek izskatīties mazliet mazāks ekscentrs?
Old Maijs 14, 2009, 18:32
Donors Group

Nemēģiniet izdarīt jebkādas spēļu uz x64 XP. x64 XP ir kopējais sūdi ikvienā iespējamā veidā. Es tiešām ieteiktu jums 7/x86 XP lieta iemesla dēļ. Ja Jūs lietojat Vista kā galveno OS vairāk nekā 7 jūs tikai beigās, noslaukot to un iet uz vienalga kā 7 7 ir labāks visādā veidā. Tas ir jūsu zvanu, bet man patiešām nav aicinu jūs darīt citas pietiekami.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Maijs 15, 2009, 08:41
Donors Group

Tas ir mans galvenais dators, lai gan, lai es esmu nevēlas izmantot beta vai RC, mana galvenā OS par manu galveno PC ..

Zinot manu veiksmi, lai gan es esam noskaidrojuši, ka samērā stabilas līdz šim, tiklīdz es to mans galvenais, kaut postošas notiks.

Man tiešām ir nepieciešams izmantot kaut ko labu un stabila, lai būtu godīgi, jo esmu daudz kursi darīt pie brīdī.

Man jau bija restartēt manas nesēju, jo CD bojātu, kas bija tas par to, kad man jāmaina PC (muļķīgi es noslaucīja veco PC pirms pārliecinoties, ka man bija kursi par jaunu) un tad manas rezerves kopijas skolas servera aizgāja arī nav pārāk drošs, kas noticis, bet slodzes cilvēku zaudēja visu tur dokumentus, kuri uz skolas servera .. (labi, skolēni viens anyway .. funnily pietiekami skolotāju fine ..)

Paldies par padomu gan

Register

Bookmarks