rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

VistaBootPro Pytania ..

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 maj 2009, 11:26
Grupa dawcy

Default VistaBootPro Pytania ..

Innym pytania wątku ..

1) Czy OS, który jest zainstalowany na? ie. Która znajduje się na C, lub najnowsze wydanie systemu Windows .. (Instalacja XP Pro x86, XP Pro x64, Vista ult. X64 i Win7 RC1 x64 jak mówimy)

2) Jeśli mam go zainstalować na W7, jak moje bootup mieć wpływ kiedy przestaje przyszłym roku? Czy to wystarczy wrócić do okna bootmgr automatycznie?

Jestem pewien, że miałem inne pytanie .. ale to już zapomniane.

Jeśli mnie pamięć I'll edytować / post, od kiedy pamiętam

Dzięki za pomoc chłopaki ponownie.
Old 13 maj 2009, 23:33
Grupa dawcy

1. Najlepiej to powinna być na dysku z bootloader który będzie używany (należy zainstalować Vista / 7 pierwsza), ale te OS wybory są nieco zbędne. Nie rozumiem, dlaczego chcesz zainstalować wszystkie cztery: dlaczego nie zainstalować Win7 i XP x86, a następnie uruchomić dwa pozostałe w VMS, jeśli potrzebujesz ich do badań kompatybilności czy coś?
2. Bootloader nie zostanie naruszona, tylko OS. Zawsze można po prostu usunąć wpis, ale bootloader powinien działać dobrze.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 14 maja 2009, 11:35
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Carbon View Post
1. Najlepiej to powinna być na dysku z bootloader który będzie używany (należy zainstalować Vista / 7 pierwsza), ale te OS wybory są nieco zbędne. Nie rozumiem, dlaczego chcesz zainstalować wszystkie cztery: dlaczego nie zainstalować Win7 i XP x86, a następnie uruchomić dwa pozostałe w VMS, jeśli potrzebujesz ich do badań kompatybilności czy coś?
I może właśnie pakowane bez niego .. ponieważ są one teraz ładowania banknot na to ..

, Dlaczego mam zainstalowane wszystkie cztery:

Windows 7 RC1: Testowanie / Trying to
Vista Ultimate: Główne OS i nadzieję w VM muzeum wszystkie wstępnie XP OS's .. tylko dla rozrywki
XP x64: hazard, nie zrobić jeszcze na PC, ale I'll get FEAR i COD nadzieję wkrótce ..
XP x86: Bardzo małe partycji dosłownie tylko za bezpieczny w razie awarii. A nice prosty system operacyjny, a ja go użyć do x86 aplikacji, które wymagają bezpośredniego dostępu do portu.

Mam nadzieję, że czyni mnie spojrzeć nieco mniej ekscentryczny?
Old 14 maja 2009, 18:32
Grupa dawcy

Nie próbuj robić żadnych gier na XP x64. XP x64 oddanych gówno w każdym możliwym sposobem. Naprawdę polecam zrobić z 7/x86 XP rzeczą nie bez powodu. Jeśli używasz Vista jako główny OS ponad 7 będzie tylko do końca wycieranie i będzie do 7 i tak jak 7 jest lepsze pod każdym względem. To połączenie, ale ja naprawdę nie może wzywać do tego innych wystarczy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 15 maja 2009, 08:41
Grupa dawcy

To mój podstawowy komputer mimo, so I'm niechęcią do korzystania z wersji beta lub RC jako głównego systemu operacyjnego na mój główny komputer ..

Znając moje szczęście, chociaż I've found to dość stabilne tak daleko, tak szybko, jak to zrobiłem to moje główne, coś by się stało katastrofalny.

Naprawdę musisz użyć czegoś dobrych i stabilnych, które mają być uczciwi, jak mam dużo kursach zrobić w tej chwili.

I już musiał ponownie uruchomić mojego mediów, ponieważ uszkodzony CD, które go kiedy zmiana PC (stupidly I otarła starego komputera przed upewnieniem się, miałem mój kursach na nowe), a następnie moje kopii zapasowych na serwerze szkoły poszedł Także nie jest zbyt pewny, co się stało, ale wiele osób nie stracił wszystkie dokumenty, które były w szkole serwer .. (dobrze, uczniowie jeden anyway .. komicznie wystarczająco nauczycieli was fine ..)

Dziękujemy za rady chociaż

Register

Zakładki