menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

VistaBootPro otázok ..

Reply

Thread Tools
Old 12. mája 2009, 11:26
Darcu Skupina

Default VistaBootPro otázok ..

Ďalším otázky vlákno ..

1) Záleží na tom, ktorý operačný systém je nainštalovaný na? tzn. Podľa toho, čo je na C, alebo najnovšiu verziu Windows .. (Inštalácia XP PRE x86, XP Pro x64, Vista ULT. X64 a Win7 RC1 x64 ako hovoríme)

2) Ak som sa ho nainštalovať na W7, ako budú moje bootup byť ovplyvnený, ak sa zastaví budúci rok? Bude to jednoducho ísť späť do okna Bootmgr automaticky?

Som si istý, som iná otázka .. ale já jsem to zabudli.

Ak si spomeniete uvidíme editovať / post, a to v závislosti pri Pamätám

Vďaka za pomoc, zase kluci.
Old 13. mája 2009, 23:33
Darcu Skupina

1. Pokiaľ možno by malo byť len na jednotke s zavadec, že to bude použitý (prosím inštaláciu Vista / 7 prvý), ale tieto voľby sú OS trochu zbytočný. Nerozumiem, prečo by ste nainštalovať všetky štyri: Prečo nie inštalovať Win7 a XP x86 a potom spustiť ďalšie dve VMS v prípade, že potrebujete pre testovanie kompatibility alebo tak niečo?
2. Zavádzač nebudú ovplyvnené práve OS. Môžete vždy len odstrániť záznam, ale Zavádzač by mal fungovať v pohode.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 14. mája 2009, 11:35
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
1. Pokiaľ možno by malo byť len na jednotke s zavadec, že to bude použitý (prosím inštaláciu Vista / 7 prvý), ale tieto voľby sú OS trochu zbytočný. Nerozumiem, prečo by ste nainštalovať všetky štyri: Prečo nie inštalovať Win7 a XP x86 a potom spustiť ďalšie dve VMS v prípade, že potrebujete pre testovanie kompatibility alebo tak niečo?
Já bych jenom v balení bez nej .. vidieť, ako sú teraz účtovať desiatka za to ..

Ako to, prečo mám nainštalované všetky štyri:

Windows 7 RC1: Testovanie / Skúšam to
Vista Ultimate: Hlavná OS, a dúfajme, že sa múzeum VM všetkých pre-OS XP to .. Len pre zábavu
XP x64: Gaming, nie je to na každom počítači, ale budem mať strach a čoskoro snáď COD ..
XP x86: Veľmi malá oblasť doslova len zlyhať bezpečné. Pěkný jednoduchý OS, a já ju použiť pre x86 aplikácie, ktoré vyžadujú priamu prístavu.

Dúfam, že ma vyzerať trochu menej výstredné?
Old 14. mája 2009, 18:32
Darcu Skupina

Nesnažte sa robiť žiadne hranie na x64 XP. XP x64 je celkom hovno v jednotlivých spôsobom. Opravdu doporučuji vám urobiť 7/x86 XP vec z nejakého dôvodu. Ak používate Vista ako hlavný OS cez 7 budete len skončiť stieracie a chystá 7 rovnako ako 7 je lepší v každom smere. Je to na vás, ale já naozaj nemôže Vyzývam vás k tomu ostatné dost.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 15. mája 2009, 08:41
Darcu Skupina

Je to môj primárny PC keď, tak som ochotny použiť Beta alebo RC ako môj hlavný OS na mojom hlavnom PC ..

Vedúci moje šťastie, aj keď som zistil, že je pomerne stabilná a ak sa hneď, ako som to mojím hlavným, čo by sa stalo, katastrofálny.

Naozaj stačí použiť niečo dobré a stabilné, aby bol úprimný, pretože mám veľa práce, aby si na chvíľu.

Už som musel reštartovať, pretože môj médiá CD poškodený, ktorý mal na to, keď som zmenil PC (blbě jsem otrela staré PC pred uistiť som práce na novom jedno) a potom mojej záložné kópie na školskom serveri šel Tiež nie je príliš istý, čo sa stalo, ale veľa ľudí stratila všetky dokumenty, ktoré tam boli na školskom serveri .. (dobre, že žiaci rovnako jedno .. kupodivu učiteľov bola pokuta ..)

Vďaka za radu aj keď

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Dva dotazy tu chrismorris730 Všeobecné Hardware Chat 10 8. februára 2008 19:14
Dve otázky! pvkemail Všeobecné Software Chat 3 21 januára 2008 22:25
Otázky Jase123 Web Design, hosting & SEO 6 10. decembra 2007 12:56
RAM Otázky ComputerGuy Procesory, základné dosky & RAM 6 24. október 2007 05:19
Niekoľko otázok o mojom ram a cpu BrucieBonus Procesory, základné dosky & RAM 1 12. október 2007 14:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.