![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Друга питања тхреад .. ![]() 1) Да ли је то питање које ОС је инсталиран на? тј. Зависно о томе што је на Ц, или најновије издање програма Уиндоус .. (Инсталирање КСП Про кс86, КСП Про 64, Виста Улт. Кс64 и кс64 као Уин7 РЦ1 говоримо) 2) Ако сам како би га инсталирали на У7, како ће моји боотуп бити погођени кад се престане идуће године? Хоће ли се вратити само на Уиндоус боотмгр аутоматски? Сигуран сам да сам имала другу питање .. али сам га заборавили. ![]() Ако ЈА сећати ћу уредити / пост, зависно када се сјећам ![]() Хвала за један дан помоћ момачки опет.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Радије би требао бити на погон са боотлоадер који ће бити коришћени (молимо инсталирајте Виста / 7 фирст) ОС Цхоицес али оне су помало сувишан. Не разумем зашто би инсталирали све четири: зашто не инсталирајте Уин7 и кс86 КСП и затим покрените друга два у ВМС, ако им је потребна за испитивање компатибилности или нешто? 2. Тхе боотлоадер неће утицати само на ОС. Увек можете једноставно уклоните ставку боотлоадер али би требало да раде добро.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Као што је то разлог зашто сам инсталира све четири: Уиндоус 7 РЦ1: Тестирање / Покушали ит оут Виста Ултимате: Главна ОС, и надајмо се са СМ музејску свих пре-КСП ОС-а .. само за забаву ![]() КСП кс64: Гаминг, не на било које рачунар, али доћи ћу страх и Цод надајмо се ускоро .. КСП кс86: Врло мала партицију, дословно само фаил сафе. Лијепа једноставна ОС, и могу га користити за кс86 апликације које захтевају приступ директном порту. Надам се да је чини ми изгледају мало мање ексцентричан?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Не покушавајте то било које игре на КСП кс64. КСП кс64 је укупно срање у сваком могући начин. ЈА стварно препоручујем да урадите 7/кс86 КСП ствар за разлог. Ако користите Видик као главни ОС од 7 ћете само заврссити уипинг га и иде до 7 Аныуаы као 7 је бољи у сваком погледу. То је позив, али ја стварно не могу вас тјерати да учине друге довољно.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| То је мој примарни ПЦ ипак, тако да сам нерадо користе Бета или РЦ као мој главни ОС на мој главни ПЦ .. Познавајући моју срећу, иако сам га пронашао прилично стабилне, до сада, након што је моја главна, нешто ће се десити катастрофалне. ЈА стварно праведан морати користити нешто добро и стабилно да будем искрен, као што сам пуно цоурсеуорк учинити у овом тренутку. Иве 'већ је за поновно покретање мој медији ЦД оштећен због које су га на кад сам променио ПЦ (глупо сам избрисала стари ПЦ пре доношења сигуран сам моју цоурсеуорк на новој) и онда моја безбедносне копије на серверу школу ишли превише, не превише сигурни шта се догодило, али хрпе људи тамо изгубила све документе који су били на школски сервер .. (добро, ученици једна .. Аныуаы љевкасто довољно наставника је била фина ..) Хвала за један дан савет ипак
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |