az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

VistaBootPro Sorular ..

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 11:26 12
Bağış Grubu

Default VistaBootPro Sorular ..

Bir başka soru iplik ..

1) bu da yüklü OS önemli mi? yani. Hangisi C veya Windows .. en yeni sürümü ise (Yükleme XP Pro x86, XP Pro x64, Vista Ult. X64 ve Win7 RC1 x64 gibi konuşmak)

2) Eğer W7 üzerine kurulur, nasıl açılışında zaman gelecek yıl durur etkilenecektir var mı? Sadece Windows bootmgr otomatik olarak gitmek mi?

Sanırım .. bir soru vardı eminim ama unuttum.

If I düzenlemek edeceğiz sonrası, ben hatırlıyorum bağlı hatırlıyorum

Yardım için tekrar teşekkürler çocuklar.
Old 13 Mayıs 2009, 23:33
Bağış Grubu

1. Tercihen sadece bu açılış gidiyor (lütfen Vista'yı yüklemek / 7 ilk) ama bu işletim sistemi seçenekleri biraz gereksiz olduğunu kullanılacak olan sürücü olmalıdır. Neden dört yüklemek ediyorum don't understand: Eğer uyumluluğu test veya bir şey için onlara ihtiyacımız var neden ve daha sonra diğer iki VMs çalıştırmak Win7 ve x86 XP kurulabilir mi?
2. Bu açılış, sadece OS etkilenmeyecektir. Her zaman ama giriş kaldırmak için açılış sorunsuz çalışır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old May 2009, 11:35 14.
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
1. Tercihen sadece bu açılış gidiyor (lütfen Vista'yı yüklemek / 7 ilk) ama bu işletim sistemi seçenekleri biraz gereksiz olduğunu kullanılacak olan sürücü olmalıdır. Neden dört yüklemek ediyorum don't understand: Eğer uyumluluğu test veya bir şey için onlara ihtiyacımız var neden ve daha sonra diğer iki VMs çalıştırmak Win7 ve x86 XP kurulabilir mi?
Sadece olmadan .. çıkarmak olabilir gibi şimdi .. bir onluk şarj olduğunuzu görüyorum

Olarak neden dört yüklü olması:

Windows 7 RC1: Test / bunu denemek
Vista Ultimate: Ana OS ve umarım tüm öncesi bir VM müze-XP işletim sistemi ile's .. eğlence için
XP x64: Oyun, PC üzerinde henüz var ama FEAR alırsınız ve yakında umarım .. COD
XP x86: Çok küçük bir bölümü, gerçekten bir kasası başarısız. Güzel bir işletim sistemi basit ve doğrudan erişim noktası gerektirir x86 uygulamaları için de kullanabilirsiniz.

O beni biraz daha az eksantrik göz yapar umut?
Old May 2009, 18:32 14.
Bağış Grubu

X64 XP'de bir oyun yapmaya çalışmayın. her şekilde XP x64 toplam bir bok. Gerçekten bir sebepten dolayı 7/x86 XP şey öneririz. Eğer 7 üzerine sadece silinerek son edeceğiz ve 7 Zaten olarak 7 olacak her şekilde daha iyi bir ana işletim sistemi olarak Vista kullanıyorum. Bu çağrı ama gerçekten diğer yeterli yapmak için teşvik edemez's.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old May 2009, 08:41 15.
Bağış Grubu

Benim birincil bilgisayar olsa, bu yüzden benim ana bilgisayarda ana OS .. olarak Beta veya RC kullanmaya isteksiz yaşıyorum's

Ancak bunu oldukça şimdiye kadar, en kısa sürede bunu benim ana, bir felaket olur yapılan kararlı bulduk, benim şansım bilendir.

Ben kurs bir anda yapmak çok şey var gerçekten sadece güzel ve istikrarlı dürüst olmak için kullanmak gerekir.

Çünkü bir CD üzerinde zaman PC değişti artık bozuk (ukalâca I yeni üzerine kurs vardı emin yapmadan önce, eski PC wiped şimdiden medya yeniden başlatmak için) ve sonra yaşadım okul sunucu gitti benim yedek kopyalarını de de ne oldu ama insan yükler tüm bu okulun sunucusu .. ilgili belgeleri kaybettim emin değilim (aslında, öğrencilerin bir zaten .. tuhaf yeterli öğretmen ..) iyi olduğunu

Danışma olsa için teşekkürler

Register

Bookmarks