![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ще питання потоку .. ![]() 1) Чи має значення, яка операційна система на якій він встановлений? IE. Що б не о С, або новітнє видання Windows .. (Установка XP PRO x86, XP Pro x64, Vista Ult. X64 і Win7 RC1 x64, як ми говоримо) 2) Якщо мені доведеться встановити його на W7, яким буде мій завантаженні будуть порушені коли він зупиняється в наступному році? Чи буде це просто повернутися до Bootmgr Windows автоматично? Я впевнений, що було інше питання .. але я забув його. ![]() Наскільки я пам'ятаю, я буду правити / Post, в залежності, коли я згадую ![]() Дякуємо за допомогу, хлопці знову.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Бажано, щоб просто бути на диску з завантажувач, який збирається використовувати (Будь-ласка, встановіть Vista / 7 перше), але ці ОС вибір кілька зайвим. Я не розумію, чому ви можете встановити всі чотири: чому б не встановити Win7 і x86 XP, а потім запустити два інші у віртуальних машинах, якщо вони потрібні для тестування на сумісність або що-небудь? 2. Завантажувач не будуть порушені, тільки ОС. Ви завжди можете просто видалити запис, але завантажувач повинна працювати нормально.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Щодо того, чому я встановив всі чотири: Windows 7 RC1: Тестування / Намагаючись його Vista Ultimate: Головні ОС, і, сподіваюся, з музеєм М. всіх попередніх .. XP ОС тільки для розваг ![]() XP x64: Gaming, не робити на будь-якому комп'ютері, але я отримаю Страх і ГПК незабаром сподіваюся .. XP x86: Дуже маленький розділ, буквально Fail Safe. Nice простий ОС, і я можу використовувати його для x86 додатків, яким потрібен прямий доступ до порту. Я сподіваюся, що змушує мене дивитися трохи менше, дивак?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Не намагайтеся зробити будь-яку гру на x64 XP. XP x64 це загальне лайном у кожному окремому можливим способом. Я дуже рекомендую вам зробити 7/x86 XP річ для причини. Якщо ви використовуєте Vista в якості основної ОС більше 7 ви будете просто в кінцевому підсумку витираючи його і збирається 7 так само як 7 є кращою в усіх відношеннях. It's Your Call, але я дійсно не можу закликаємо Вас зробити по-іншому достатньо.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Це мій основний комп'ютер, хоча, так що я неохоче використовують Бета або RC моєю основною ОС на основний ПК .. Знаючи моє щастя, хоча я знайшов її досить стабільною до цих пір, як тільки я зробив це моє основне, щось катастрофічного не станеться. Мені просто необхідно, щоб використовувати щось гарне і стабільне, чесно кажучи, як я вже багато курсових робити в даний момент. Я вже перезавантажити ЗМІ, тому що пошкоджені CD які вона, коли я змінив ПК (нерозумно я знищив старий комп'ютер, перш ніж впевнений, що я був мій курсової роботи по новому), а потім мій резервної копії на сервері школи пішов занадто, не дуже впевнений, що сталося, але навантажень люди втратили все, що документи, які були на сервері школи .. (добре, що учні одного все одно .. не дивно вчителям було добре ..) Спасибі за раду, хоча
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Два питання | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 10 | 8 лютого 2008 19:14 |
| Два питання! | pvkemail | General Software чат | 3 | 21 січня 2008 22:25 |
| Питання | Jase123 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 10 грудня 2007 12:56 |
| Питання оперативної пам'яті | ComputerGuy | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 24 жовтня 2007 05:19 |
| Кілька питань про моїй пам'яті і процесор | BrucieBonus | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 12 жовтня 2007 14:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |