VPN връзката въпроси - Той увисва при проверка потребителско име и парола. Имам около 50 клиенти, използване на виртуални частни мрежи и currenlty само около 50% труд. Той увисва при проверка потребителско име и парола.
Проблемът започна преди един месец, когато отидохме от DSL да T1. От това, което четат с помощта на Cisco маршрутизатор да блокираш VPN ви се наложи да добавите "fixup протокола PPTP 1723". ATT управлява нашата Cisco рутер и те казаха, че трябва да работи добре и те проведе съединение за изпитване, за да сте сигурни, който се върна нормално. В VPN рутер има ПР 12.200.xx/29 причина аз все още мисля му на рутер е така, защото, ако се свърже с VPN сървър от друг адрес 12.200.xx/29 работи добре или ако се свържете с VPN сървър вътре нашата мрежа то работилница глоба, както добре. Това не обяснява защо понякога тя работи, а понякога и тя не го прави.
Следващото нещо, което опитах беше на клиента защитна стена и renabled на защитната стена за да се уверете, че защитната стена служба работи добре, тъй като защитната стена на услугата се използва за encapsulate VPN протокола. Това все още не diffrence аз също проверява клиентите рутер, за да сте сигурни, че позволява paththrough IPSec и PPTP passthrough. Това направи нищо.
Клиентите, които използват VZW карти за достъп трябва да кликнете повторно набиране 5x за да се свърже с VPN.
Така че аз съм загубил някой може да предложи някакъв съвет. Благодарности |