Problematika VPN připojení - to zasekne na ověřování uživatelského jména a hesla. Mám asi 50 klientů pomocí VPN a currenlty pouze asi 50% práce. Jedná se zasekne na ověřování uživatelského jména a hesla.
Tento problém začal asi před měsícem, když jsme šli z DSL na T1. Z toho, co jsem četl pomocí Cisco VPN router může zablokovat musíte přidat "fixup protokol PPTP 1723". ATT spravuje naše Cisco router a řekli, že by mělo fungovat dobře a oni běželi obvodu test, abyste se ujistili, který se vrátil normální. VPN router má IP 12.200.xx/29 důvod Pořád si myslím, jeho routeru je proto, že pokud se připojíte k VPN serveru z jiného 12.200.xx/29 řešit to funguje, nebo pokud se připojíte k VPN serveru uvnitř naší síti to funguje stejně. To však nevysvětluje, proč to někdy funguje a někdy není.
Příští věc jsem byl na klientovi firewall i renabled firewall, aby se ujistil, firewall služba funguje od firewallu služba se používá pro zapouzdřit VPN protokol. To ještě žádnou diffrence jsem také kontrolovali klienti routeru, aby se ujistil, že umožňuje paththrough IPSec a PPTP passthrough. To vše však nic.
Klienti, kteří používají VZW přístupové karty mají klikněte vytočení asi 5x pro připojení k VPN.
Takže jsem ztratil může někdo nabídnout několik rad. Díky |