manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

VPN konekcijom Issues - To smrzne na potvrdi korisničko ime i lozinku.

Reply

Thread Tools
Old 7. lipnja 2009, 00:03
Novi član grupe

Imam oko 50 klijenata koristeći VPN i currenlty samo oko 50% rada. On visi na potvrdi korisničko ime i lozinku.
Problem je počeo oko mjesec dana kad smo išli od DSL u T1. From što JA čitanje koristeći Cisco usmjerivač može blokirati VPN trebate dodati "fixup protokol pptp 1723". ATT upravlja našim Cisco ruter i rekoše: "bi trebalo raditi u redu i trče jedan krug test kako biste bili sigurni što se vratio normalnom. The VPN ruter ima IP 12.200.xx/29 razlog ja još uvijek mislim na njegove ruter jer ako se spoji na VPN poslužitelja iz druge 12.200.xx/29 adresu Internet utvrde prekid ili ako spajanje na VPN poslužitelja unutar naše mreže Internet utvrde prekid as well. To ne objašnjava zašto ponekad radi a ponekad ne.
Sljedeći predmet JA pokušao je na klijentu renabled firewall i firewall da vatrozid radi fino usluga od vatrozida usluga se zatvoriti u kućište VPN protokol. To još uvijek ne diffrence napravio sam i provjerene klijente ruter kako biste bili sigurni da omogućava IPSEC paththrough i PPTP passthrough. To sve nije ništa.
Klijenata koji koriste VZW pristupne kartice morati ponovno biranje klikom o 5x spojiti na VPN.
Tako da sam izgubila nekoga može ponuditi neke savjete. Hvala
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.