| Imam oko 50 klijenata koristeći VPN i currenlty samo oko 50% rada. On visi na potvrdi korisničko ime i lozinku.
Problem je počeo oko mjesec dana kad smo išli od DSL u T1. From što JA čitanje koristeći Cisco usmjerivač može blokirati VPN trebate dodati "fixup protokol pptp 1723". ATT upravlja našim Cisco ruter i rekoše: "bi trebalo raditi u redu i trče jedan krug test kako biste bili sigurni što se vratio normalnom. The VPN ruter ima IP 12.200.xx/29 razlog ja još uvijek mislim na njegove ruter jer ako se spoji na VPN poslužitelja iz druge 12.200.xx/29 adresu Internet utvrde prekid ili ako spajanje na VPN poslužitelja unutar naše mreže Internet utvrde prekid as well. To ne objašnjava zašto ponekad radi a ponekad ne.
Sljedeći predmet JA pokušao je na klijentu renabled firewall i firewall da vatrozid radi fino usluga od vatrozida usluga se zatvoriti u kućište VPN protokol. To još uvijek ne diffrence napravio sam i provjerene klijente ruter kako biste bili sigurni da omogućava IPSEC paththrough i PPTP passthrough. To sve nije ništa.
Klijenata koji koriste VZW pristupne kartice morati ponovno biranje klikom o 5x spojiti na VPN.
Tako da sam izgubila nekoga može ponuditi neke savjete. Hvala |