kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

VPN-kapcsolat kérdések - A lefagy a felhasználónév és jelszó ellenőrzése.

Reply

Téma eszközök
Old 7. június 2009, 00:03
Új tag Csoport

Default VPN-kapcsolat kérdések - A lefagy a felhasználónév és jelszó ellenőrzése.

Van körülbelül 50 használó ügyfelek VPN currenlty, és csak körülbelül 50%-os munka. Meg lefagy a felhasználónév és jelszó ellenőrzése.
A probléma kezdett egy hónappal ezelőtt, amikor elment a DSL a T1. Mitõl Olvastam használ Cisco router letilthatod VPN hozzá kell adnia "fixup pptp protokoll 1723". ATT irányítja a Cisco routert, és azt mondta, hogy jól kell működnie, és futott egy kör próba, hogy biztosan lépett vissza normális. A VPN router az IP 12.200.xx/29 oka még mindig hiszem, hogy a router az oka, ha csatlakozunk a VPN-kiszolgáló egy másik címre 12.200.xx/29 működik jól, vagy ha csatlakozunk a VPN-szerver belső hálózati ez szerkezet finom is. Ezt nem magyarázza meg, miért is működik, és néha nem.
A következő dolog Próbáltam volt a kliens tűzfal i renabled a tűzfalat, hogy ellenőrizze, hogy a tűzfal szolgáltatás működik jól, mert a tűzfal szolgáltatást használni párosítani VPN protokollt. Ez még nem diffrence is ellenőrizték a kliensek router győződjön meg róla, hogy lehetővé teszi IPSEC paththrough és PPTP passthrough. Mindez nem tett semmit.
Az ügyfelek, akik VZW belépőkártyákra hogy kattintson újrahívási kb 5x csatlakozni a VPN-nek.
Tehát én vagyok az elveszett tud valaki ajánlatot néhány tanácsot. Köszönöm
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Otthoni hálózat - Need felhasználónevet és jelszót, hogy belépjen mások fájlok Briancmitchell A Windows operációs rendszerek 1 2. június 2009 19:30
Nem tud megszabadulni Malware - Internetkapcsolat kérdések joeshcosmo Vírus, kémprogram és biztonság 17 19. május 2009 10:24
Internet kapcsolat kérdések gusjenkins A Windows operációs rendszerek 1 15. Szeptember 2008 08:14
Vezeték nélküli kapcsolat kérdései archaeoman Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 11. december 2007 07:18
Connection kérdések Imperdimper Hálózatépítés, Modems & VoIP 13 19. Szeptember 2007 08:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.