VPN-kapcsolat kérdések - A lefagy a felhasználónév és jelszó ellenőrzése. Van körülbelül 50 használó ügyfelek VPN currenlty, és csak körülbelül 50%-os munka. Meg lefagy a felhasználónév és jelszó ellenőrzése.
A probléma kezdett egy hónappal ezelőtt, amikor elment a DSL a T1. Mitõl Olvastam használ Cisco router letilthatod VPN hozzá kell adnia "fixup pptp protokoll 1723". ATT irányítja a Cisco routert, és azt mondta, hogy jól kell működnie, és futott egy kör próba, hogy biztosan lépett vissza normális. A VPN router az IP 12.200.xx/29 oka még mindig hiszem, hogy a router az oka, ha csatlakozunk a VPN-kiszolgáló egy másik címre 12.200.xx/29 működik jól, vagy ha csatlakozunk a VPN-szerver belső hálózati ez szerkezet finom is. Ezt nem magyarázza meg, miért is működik, és néha nem.
A következő dolog Próbáltam volt a kliens tűzfal i renabled a tűzfalat, hogy ellenőrizze, hogy a tűzfal szolgáltatás működik jól, mert a tűzfal szolgáltatást használni párosítani VPN protokollt. Ez még nem diffrence is ellenőrizték a kliensek router győződjön meg róla, hogy lehetővé teszi IPSEC paththrough és PPTP passthrough. Mindez nem tett semmit.
Az ügyfelek, akik VZW belépőkártyákra hogy kattintson újrahívási kb 5x csatlakozni a VPN-nek.
Tehát én vagyok az elveszett tud valaki ajánlatot néhány tanácsot. Köszönöm |