פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

בעיות בחיבור VPN - זה נתקע בכתובת אימות שם משתמש וסיסמא.

Reply

שרשרת כלים
Old 7 יוני 2009, 00:03
קבוצת חברות חדשות

יש לי בערך 50 לקוחות באמצעות VPN ו currenlty רק לגבי 50% עבודה. הוא נתקע ב אימות שם משתמש וסיסמא.
הבעיה החלה לפני כחודש כאשר הלכנו מ DSL כדי T1. לפי מה קראתי משתמש יכול לחסום הנתב Cisco VPN אתה צריך להוסיף "fixup פרוטוקול pptp 1723". ATT מנהלת Cisco הנתב שלנו והם אמרו שזה אמור לעבוד בסדר והם רצו של מעגל הבדיקה כדי לוודא אילו חזר בדרך כלל. נתב ה-VPN כוללת את ה-IP 12.200.xx/29 את הסיבה אני עדיין חושב את הנתב היא כי אם אתה מתחבר לשרת ה-VPN 12.200.xx/29 כתובת אחר זה עובד בסדר, או אם אתה מתחבר אל שרת ה-VPN בתוך הרשת שלנו זה עובד מצוין גם כן. זה לא מסביר למה לפעמים זה עובד ולפעמים זה לא.
את הדבר הבא ניסיתי היה על חומת האש של הלקוח אני renabled את חומת האש, כדי להבטיח את השירות 'חומת האש עובד מצוין מאז השירות' חומת האש משמש encapsulate פרוטוקול VPN. זה עדיין לא עשו לי גם diffrence בדק את הנתב לקוחות כדי לוודא שהיא מאפשרת IPSEC paththrough ו PPTP passthrough. כל זה לא עשה דבר.
על לקוחות המשתמשים ב-VZW גישה יש ללחוץ כרטיסי redial אודות 5x להתחבר ל-VPN.
אז אני איבדתי כמה אחד יכול להציע כמה עצות. תודה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.