mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

VPN Issues - Jis kabo patikrinti vartotojo vardą ir slaptažodį.

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 7, 2009, 00:03
Naujas Narys

Default VPN Issues - Jis kabo patikrinti vartotojo vardą ir slaptažodį.

Turiu apie 50 klientų naudojant VPN ir currenlty tik apie 50% darbo. Jis kabo patikrinti vartotojo vardą ir slaptažodį.
Problema prasidėjo maždaug prieš mėnesį, kai mes nuėjome nuo DSL T1. Iš to, ką aš perskaičiau, naudojant Cisco maršrutizatorius gali blokuoti VPT jums reikia pridėti "fixup protokolo PPTP 1.723". PGS valdo mūsų Cisco maršrutizatorių ir jie teigė, kad ji turi dirbti gerai, ir jie bėgo grandinės tyrimas siekiant įsitikinti, kuris grįžo normalus. VPN maršrutizatorius turi IP 12.200.xx/29 priežastis, kodėl aš vis dar manau, savo router, nes jei jums prisijungti prie VPN serverio, iš kitos 12.200.xx/29 adresas It works fine, arba jeigu prisijungiate prie VPN serverio viduje mūsų tinklo It works fine, taip pat. Tai nepaaiškina, kodėl kartais jis veikia ir kartais ne.
Kitas dalykas, aš bandžiau buvo dėl kliento ugniasienės i renabled užkardos ir įsitikinti, ar ugniasienės paslauga veikia puikiai, nes ugniasienės paslauga naudojama piliulę VPN protokolas. Tai dar nieko diffrence Aš taip pat patikrino klientams maršrutizatorių ir įsitikinti, ar jis leidžia IPSEC paththrough ir PPTP Passthrough. Visa tai nieko.
Klientams, kurie naudojasi VZW prieigos kortelės paspausti perrinkimas apie 5x prisijungti prie VPN.
So I'm lost gali kas nors pasiūlys jums keletą patarimų. Ačiū
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pagrindinis tinkle - Need vartotojo vardą ir slaptažodį prisijungimui prie kitų failų Briancmitchell Windows "operacinės sistemos 1 2 birželis 2009 19:30
Negali atsikratyti kenkėjiška - interneto ryšys Aktualijos joeshcosmo Virus, Spyware & Security 17 Gegužė 19, 2009 10:24
Internetas klausimai gusjenkins Windows "operacinės sistemos 1 15 rugsėjis 2008 08:14
Wireless Connection Aktualijos archaeoman Networking, Modems & VoIP 4 11 gruodis 2007 07:18
Ryšio Aktualijos Imperdimper Networking, Modems & VoIP 13 19 rugsėjis 2007 08:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.