| Man ir ap 50 klientiem, kuri izmanto VPN un currenlty tikai apmēram 50% darbu. Tas karājas pie pārbaudīt lietotājvārdu un paroli.
Problēmas sākās apmēram pirms mēneša, kad mēs devāmies no DSL uz T1. No tā, ko es izlasīju, izmantojot Cisco maršrutētāju var bloķēt VPN Jums nepieciešams Pievienot "fixup protokols PPTP 1.723. ATT pārvalda mūsu cisco router, un viņi teica, ka jāstrādā soda naudu un tās vadīja ķēdes pārbaudi, lai pārliecinātos, kas stājās atpakaļ normāli. VPN ROUTER ir IP 12.200.xx/29 iemesla dēļ es joprojām domāju, ka tā router ir tāpēc, ka tad, ja veidojat savienojumu ar VPN serveri, no citas 12.200.xx/29 risināt works fine vai arī, ja veidojat savienojumu ar VPN serveri iekšā mūsu tīklā It works fine as well. Tas neizskaidro, kāpēc dažreiz tas strādā, un dažreiz tā nav.
Nākamā lieta, ko es mēģināju bija klients firewall i renabled ugunsmūri, lai pārliecinātos, firewall pakalpojumu works fine, jo firewall pakalpojums tiek izmantots, lai rezumēju VPN protokola. Tas tā ir vēl jāveic ne diffrence Es arī pārbaudīt klienta router, lai pārliecinātos, ka tas ļauj IPSEC paththrough un PPTP passthrough. Tas viss neko nedarīja.
Klientiem, kas izmanto VZW piekļuves kartēm, klikšķiniet pārzvanīšana apmēram 5x lai izveidotu savienojumu ar VPN.
Tāpēc es esmu zaudējis var apmēram vienu piedāvāt dažus padomus. Pateicība |