Legatura de VPN Issues - Se blochează la verificarea numele de utilizator şi parola. Am aproximativ 50 de clienti care utilizeaza VPN şi currenlty doar aproximativ 50% de lucru. Aceasta se blochează la verificarea numele de utilizator şi parola.
Problema a început despre o lună în urmă, când ne-am dus la DSL la T1. Din ceea ce am citit cu ajutorul unui router Cisco VPN pot bloc trebuie să adăugaţi "fixup protocol pptp 1723". TCA gestionează noastre router Cisco şi au spus că ar trebui să funcţioneze bine şi au fugit-un circuit de test pentru a vă asigura că ceea ce s-a întors normal. VPN router a IP-12.200.xx/29 pe motiv pentru care am sa mai cred router este pentru că dacă vă conectaţi la serverul VPN 12.200.xx/29 de la o altă adresă, funcţionează bine sau dacă vă conectaţi la serverul VPN interiorul retelei noastre funcţionează bine, de asemenea. Acest lucru nu explica de ce, uneori, funcţionează şi, uneori, nu.
Următorul lucru pe care am încercat a fost de la client, firewall i renabled de firewall pentru a vă asigura că firewall de servicii de lucrări amendă de la firewall serviciu este folosit pentru a encapsulate VPN protocol. Acest lucru nu a făcut încă diffrence am verificat de asemenea, clientii router pentru a vă asigura că permite paththrough şi PPTP IPSec passthrough. Acest lucru nu a făcut nimic toate.
Clientii care folosesc vzw carduri de acces trebuie să faceţi clic pe Reapelare despre 5x pentru a se conecta la VPN.
Deci, am pierdut unele o poate oferi câteva sfaturi. Mulţumesc |