menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Problematika VPN pripojenie - to zasekne na overovanie používateľského mena a hesla.

Reply

Thread Tools
Old 7. júna 2009, 00:03
Nový člen skupiny

Default Problematika VPN pripojenie - to zasekne na overovanie používateľského mena a hesla.

Mám asi 50 klientov pomocou VPN a currenlty len asi 50% práce. Jedná sa zasekne na overenie užívateľského mena a hesla.
Tento problém sa začal asi pred mesiacom, keď sme šli z DSL na T1. Z toho, čo som čítal pomocou Cisco VPN router môže zablokovať musíte pridať "fixup protokol PPTP 1723". ATT spravuje naše Cisco router a povedali, že by malo fungovať dobre a oni běžela obvode test, aby ste sa uistili, ktorý sa vrátil normálne. VPN router má IP 12.200.xx/29 dôvod Pořád si myslím, jeho routeru je preto, že ak sa pripojíte k VPN serveru z iného 12.200.xx/29 riešiť to funguje, alebo ak sa pripojíte k VPN servera vnútri našej sieti to funguje rovnako. To však nevysvetľuje, prečo to niekedy funguje a niekedy nie.
Ďalšia vec som bol na klientovi firewall aj renabled firewall, aby sa ubezpečil, firewall služba funguje od firewallu služba sa používa pre zapouzdřit VPN protokol. To ešte žiadnu diffrence som tiež kontrolovali klienti routeru, aby sa ubezpečil, že umožňuje paththrough IPSec a PPTP passthrough. To všetko však nič.
Klienti, ktorí používajú VZW prístupovej karty majú kliknite vytočeniu asi 5x pre pripojenie k VPN.
Takže som stratil môže niekto ponúknuť niekoľko rád. Vďaka
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Domácu sieť - Potrebujete užívateľské meno a heslo pre prístup k ostatným súborom Briancmitchell Operačné systémy Windows 1 2. júna 2009 19:30
Nemôže zbaviť Malware - Pripojenie k internetu Otázky joeshcosmo Virus, spyware a bezpečnosť 17 19. mája 2009 10:24
Internet pripojenie problémy gusjenkins Operačné systémy Windows 1 15. September 2008 08:14
Bezdrôtové pripojenie Otázky archaeoman Siete, Modemy & VoIP 4 11. decembra 2007 07:18
Pripojenie Otázky Imperdimper Siete, Modemy & VoIP 13 19. September 2007 08:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.