мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

ВПН конекцијом Иссуес - То смрзну на потврди корисничко име и лозинку.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. јуни 2009, 00:03
Нови члан групе

Default ВПН конекцијом Иссуес - То смрзну на потврди корисничко име и лозинку.

Имам око 50 клијената помоћу ВПН и цурренлты само око 50% рада. Он виси на потврди корисничко име и лозинку.
Проблем је почео око месец дана кад смо ишли од ДСЛ у Т1. Из шта ЈА читање помоћу Цисцо усмјеривач може блокирати ВПН треба додати "фиксуп протокол пптп 1723". Атт управља нашим Цисцо рутери и рекоше: "би требало да раде у реду и трче један круг тест како бисте били сигурни што се вратио нормалном. Тхе ВПН рутери има ИП 12.200.кскс/29 разлог ја још увек мислим на његове рутери јер ако се споји на ВПН сервера из друге 12.200.кскс/29 адресу то утврде прекид или ако спајање на ВПН сервера унутар наше мреже то утврде прекид ас уелл. То не објашњава зашто понекад ради а понекад не.
Следећи ствар ЈА суђен је на клијенту ренаблед фиреуалл и фиреуалл да заштитни зид ради фино услуга од заштитног зида услуга се затворити у кућиште ВПН протокол. То још увек не диффренце направио сам и проверене клијенте рутери како бисте били сигурни да омогућава ИПСЕЦ патхтхроугх и ППТП пасстхроугх. То све није ништа.
Клијената који користе ВЗУ приступне картице морати поново бирање кликом о 5кс повезати на ВПН.
Тако да сам изгубила некога може понудити неке савете. Хвала
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Почетна мреже - Требате корисничко име и лозинку за приступ других слика Брианцмитцхелл Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 2. јуна 2009 19:30
Не може се одстранити штетни садржаји - Интернет Цоннецтион Проблеми јоесхцосмо Вирус, Спыуаре и безбедност 17 19 мај 2009 10:24
Интернет прикључак питања гусјенкинс Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 15. сеп 2008 08:14
Уирелесс Цоннецтион Проблеми арцхаеоман Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 11 децембар 2007 07:18
Цоннецтион Проблеми Импердимпер Нетуоркинг, Модем & ВоИП 13 19. сеп 2007 08:54
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц