ВПН конекцијом Иссуес - То смрзну на потврди корисничко име и лозинку. Имам око 50 клијената помоћу ВПН и цурренлты само око 50% рада. Он виси на потврди корисничко име и лозинку.
Проблем је почео око месец дана кад смо ишли од ДСЛ у Т1. Из шта ЈА читање помоћу Цисцо усмјеривач може блокирати ВПН треба додати "фиксуп протокол пптп 1723". Атт управља нашим Цисцо рутери и рекоше: "би требало да раде у реду и трче један круг тест како бисте били сигурни што се вратио нормалном. Тхе ВПН рутери има ИП 12.200.кскс/29 разлог ја још увек мислим на његове рутери јер ако се споји на ВПН сервера из друге 12.200.кскс/29 адресу то утврде прекид или ако спајање на ВПН сервера унутар наше мреже то утврде прекид ас уелл. То не објашњава зашто понекад ради а понекад не.
Следећи ствар ЈА суђен је на клијенту ренаблед фиреуалл и фиреуалл да заштитни зид ради фино услуга од заштитног зида услуга се затворити у кућиште ВПН протокол. То још увек не диффренце направио сам и проверене клијенте рутери како бисте били сигурни да омогућава ИПСЕЦ патхтхроугх и ППТП пасстхроугх. То све није ништа.
Клијената који користе ВЗУ приступне картице морати поново бирање кликом о 5кс повезати на ВПН.
Тако да сам изгубила некога може понудити неке савете. Хвала |