az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

VPN bağlantısı Konuları - Bu doğruladığınız kullanıcı adınızı ve şifrenizi at kilitlenir.

Reply

Konu Araçları
Old 7 Haziran 2009, 00:03
Yeni Üye Grubu

Ben yaklaşık 50 müşteri ve currenlty sadece% 50 iş VPN kullanılıyor. Bu doğruladığınız kullanıcı adınızı ve şifrenizi at kilitlenir.
Sorun, bir ay önce biz DSL den T1 gitti hakkında başladı. Gönderen Ben VPN size "fixup protokolü PPTP 1723 ekle gerekir blok bir Cisco yönlendirici kullanıyorsanız" ne okuyun. ATT bizim Cisco yönlendirici yönetir ve bu sorunsuz çalışır ve emin olarak geri geldi, normal hale getiren bir devre testi koştum söyledi. VPN yönlendirici IP 12.200.xx/29 hala çünkü eğer VPN sunucusuna veya ince Eğer ağ içindeki VPN sunucusuna bağlanmaya çalışıyor başka bir 12.200.xx/29 adresinden bağlanmak ve yönlendirici olduğunu düşünüyorum nedeni vardır bu iyi de çalışıyor. Bu yüzden bazen ve bazen değil çalışır anlatmıyor.
Denedim sonraki şey istemci güvenlik duvarı i oldu VPN protokolü kapsamak için kullanılır emin firewall servisi iyi firewall hizmeti beri çalışmaları yapmak için güvenlik duvarı renabled. Bu hala da emin IPsec paththrough ve PPTP passthrough sağlar yapmak için müşterileri yönlendirici kontrol hiçbir diffrence yaptı. Bu, tüm hiçbir şey yapmadı.
Kim vzw erişim kartları kullanmak İstemciler için tıklayınız hakkında 5x tekrar VPN bağlanmak zorunda.
Yani Ben kayboldum bazı bir teklif bazı tavsiyeler. Teşekkürler
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından