Питання підключення до VPN - Він висить на перевірки імені користувача і пароля. У мене є близько 50 клієнтів, що використовують VPN і currenlty лише близько 50% робіт. Він висить на перевірки імені користувача і пароля.
Проблеми почалися близько місяця тому, коли ми перейшли від DSL в T1. З того, що я читати за допомогою маршрутизатора Cisco VPN може блокувати потрібно додати "Fixup PPTP протокол 1723". ATT керує нашим маршрутизатора Cisco і вони сказали, чудово працює, і вони побігли в тестовому, щоб переконатися, яка повернулася нормальна. Маршрутизатор VPN має IP 12.200.xx/29 причини я все ще думаю свій маршрутизатор, тому що якщо ви підключаєтеся до сервера VPN з іншої адреси 12.200.xx/29 Він відмінно працює, або якщо ви підключаєтеся до сервера VPN всередині нашої мережі Він відмінно працює як добре. Це не пояснює, чому іноді це працює, і іноді це не так.
Наступне, що я спробував було на мені клієнт брандмауера renabled брандмауера, щоб переконатися, що брандмауер служба добре працює, так службу брандмауера використовується для інкапсуляції VPN протоколу. Це ще нічого не різницеві Я також перевірила клієнтами маршрутизатора, щоб переконатися, що дозволяє paththrough IPSEC PPTP і транзит. Все це нічого не зробив.
Клієнти, які використовують картки доступу VZW повинні натиснути повторний набір приблизно 5x для підключення до VPN.
Так що я втратив хтось може запропонувати деякі поради. Спасибо |