менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Питання підключення до VPN - Він висить на перевірки імені користувача і пароля.

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 червня 2009, 00:03
Нові члени групи

Default Питання підключення до VPN - Він висить на перевірки імені користувача і пароля.

У мене є близько 50 клієнтів, що використовують VPN і currenlty лише близько 50% робіт. Він висить на перевірки імені користувача і пароля.
Проблеми почалися близько місяця тому, коли ми перейшли від DSL в T1. З того, що я читати за допомогою маршрутизатора Cisco VPN може блокувати потрібно додати "Fixup PPTP протокол 1723". ATT керує нашим маршрутизатора Cisco і вони сказали, чудово працює, і вони побігли в тестовому, щоб переконатися, яка повернулася нормальна. Маршрутизатор VPN має IP 12.200.xx/29 причини я все ще думаю свій маршрутизатор, тому що якщо ви підключаєтеся до сервера VPN з іншої адреси 12.200.xx/29 Він відмінно працює, або якщо ви підключаєтеся до сервера VPN всередині нашої мережі Він відмінно працює як добре. Це не пояснює, чому іноді це працює, і іноді це не так.
Наступне, що я спробував було на мені клієнт брандмауера renabled брандмауера, щоб переконатися, що брандмауер служба добре працює, так службу брандмауера використовується для інкапсуляції VPN протоколу. Це ще нічого не різницеві Я також перевірила клієнтами маршрутизатора, щоб переконатися, що дозволяє paththrough IPSEC PPTP і транзит. Все це нічого не зробив.
Клієнти, які використовують картки доступу VZW повинні натиснути повторний набір приблизно 5x для підключення до VPN.
Так що я втратив хтось може запропонувати деякі поради. Спасибо
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Домашня мережа - Need ім'я користувача і пароль для доступу до інших файлів Briancmitchell Операційні системи Windows 1 2 червня 2009 19:30
Не можете позбутися від шкідливих програм - Питання підключення до Інтернету joeshcosmo Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 17 19 травня 2009 10:24
Питання підключення до Інтернету gusjenkins Операційні системи Windows 1 15 вересня 2008 08:14
Несправності бездротового доступу archaeoman Мережа, Модеми & VoIP 4 11 грудня 2007 07:18
Проблеми підключення Imperdimper Мережа, Модеми & VoIP 13 19 вересня 2007 08:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.