![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Трябва да изтрие моя Philips x51 лаптоп и преинсталирате от нулата. Прекрасната хора на Philips, обаче, не включва възстановяване дискове - просто трябва да направите своя собствена от предварително инсталиран пакет. Направих това (което може да направи само веднъж!) И се съхраняват на дискове безопасно, но се оказа, че когато дойдох да се нуждаят от тях Диск 1 е бил повреден и е неизползваем. Дискове 2 & 3 са добре. За да купите ново копие ще ми струва 35 лири плюс публикуване в Япония (където сега живея) Всяко там със съответните диск (само 1 диск), желаещи да я качите за мен? Или някой знае къде мога да се сдобият с него? В противен случай аз ще хапят куршум & заплати. Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако вече сте бършеше диск чисти и нямат инсталирате един диск, може да се търси при закупуване на операционната система диск, защото вие ще се нуждаят от ключ за активиране, за да активирате прозореца с Microsoft. |
|
| |||
| |||
| [цитирам = chrismass1; 36043] Трябва да изтрие моя Philips x51 лаптоп и преинсталирате от нулата. Прекрасната хора на Philips, обаче, не включва възстановяване дискове - просто трябва да направите своя собствена от предварително инсталиран пакет. Направих това (което може да направи само веднъж!) И се съхраняват на дискове безопасно, но се оказа, че когато дойдох да се нуждаят от тях Диск 1 е бил повреден и е неизползваем. Дискове 2 & 3 са добре. За да купите ново копие ще ми струва 35 лири плюс публикуване в Япония (където сега живея) Всяко там със съответните диск (само 1 диск), желаещи да я качите за мен? Или някой знае къде мога да се сдобият с него? В противен случай аз ще хапят куршум & заплати. |
|
| |||
| |||
| Chirsmass здравей, аз съм пред същия проблем. ще ви моля да ми помогнеш от този проблем ми диск 1 също не работи. Аз живея в banglsdesh ... тя ще бъде наистина чудесно, ако ми помогнеш от ситуацията. благодаря ти sifat |
|
| |||
| |||
| Това е стар babyelephant конец. Моля, започнете нова. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Трябва ми Възстановяване диск за IBM ThinkPad A31 | caselles206 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 15 април 2009 11:44 |
| Philips Freevents Power X50 Брой | lloydy23 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 22 април 2008 04:26 |
| XP пропорционално ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ диск вземане? | pete21 | Windows операционни системи | 1 | 24 Дек 2007 16:20 |
| Замяната на твърдия диск на Philips Freevents лаптоп | chrismass1 | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 10 Окт 2007 09:24 |
| Windows автоматизирани системи за възстановяване на диск | potnoodle | Windows операционни системи | 3 | 27 Юли 2007 11:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |