по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

WANTED: Philips Freevents x51 Възстановяване диск

Closed Thread

Нишка Инструменти
Old 4-ти ноември 2007 година, 22:51
Новите държави Група

Default WANTED: Philips Freevents x51 Възстановяване диск

Трябва да изтрие моя Philips x51 лаптоп и преинсталирате от нулата. Прекрасната хора на Philips, обаче, не включва възстановяване дискове - просто трябва да направите своя собствена от предварително инсталиран пакет. Направих това (което може да направи само веднъж!) И се съхраняват на дискове безопасно, но се оказа, че когато дойдох да се нуждаят от тях Диск 1 е бил повреден и е неизползваем. Дискове 2 & 3 са добре.

За да купите ново копие ще ми струва 35 лири плюс публикуване в Япония (където сега живея) Всяко там със съответните диск (само 1 диск), желаещи да я качите за мен? Или някой знае къде мога да се сдобият с него? В противен случай аз ще хапят куршум & заплати.

Благодарности!
Old 5-ти ноември 2007, 08:31
Модератор Група

Цитат:
Трябва да изтрие моя Philips x51 лаптоп и преинсталирате от нулата.
Възстановяване дискове обикновено не се включват на операционната система само себе си. Те просто пуснати на системата обратно към работен статус (обикновено на пункта, когато е направена на диска) в случай на сериозна повреда.

Ако вече сте бършеше диск чисти и нямат инсталирате един диск, може да се търси при закупуване на операционната система диск, защото вие ще се нуждаят от ключ за активиране, за да активирате прозореца с Microsoft.

Old 4-ти май 2008 г., 00:59
Новите държави Група

[цитирам = chrismass1; 36043] Трябва да изтрие моя Philips x51 лаптоп и преинсталирате от нулата. Прекрасната хора на Philips, обаче, не включва възстановяване дискове - просто трябва да направите своя собствена от предварително инсталиран пакет. Направих това (което може да направи само веднъж!) И се съхраняват на дискове безопасно, но се оказа, че когато дойдох да се нуждаят от тях Диск 1 е бил повреден и е неизползваем. Дискове 2 & 3 са добре.

За да купите ново копие ще ми струва 35 лири плюс публикуване в Япония (където сега живея) Всяко там със съответните диск (само 1 диск), желаещи да я качите за мен? Или някой знае къде мога да се сдобият с него? В противен случай аз ще хапят куршум & заплати.
Old 4-ти Май, 2008, 01:00
Новите държави Група

Chirsmass здравей, аз съм пред същия проблем. ще ви моля да ми помогнеш от този проблем ми диск 1 също не работи. Аз живея в banglsdesh ... тя ще бъде наистина чудесно, ако ми помогнеш от ситуацията.

благодаря ти

sifat
Old 4-ти Май, 2008, 08:01
Модератор Група

Това е стар babyelephant конец. Моля, започнете нова.

Closed Thread

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Трябва ми Възстановяване диск за IBM ThinkPad A31 caselles206 Лаптопи, Mobiles & текст 1 15 април 2009 11:44
Philips Freevents Power X50 Брой lloydy23 Лаптопи, Mobiles & текст 2 22 април 2008 04:26
XP пропорционално ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ диск вземане? pete21 Windows операционни системи 1 24 Дек 2007 16:20
Замяната на твърдия диск на Philips Freevents лаптоп chrismass1 Лаптопи, Mobiles & текст 4 10 Окт 2007 09:24
Windows автоматизирани системи за възстановяване на диск potnoodle Windows операционни системи 3 27 Юли 2007 11:09
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc