menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Wanted: Philips Freevents x51 zotavení Disk

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 4 listopadu 2007, 22:51
Nový člen skupiny

Default Wanted: Philips Freevents x51 zotavení Disk

Potřebuji, aby můj otřete Philips x51 laptop a přeinstalovat od nuly. Krásná lidí ve společnosti Philips však nezahrnovala využití disků - musíte vytvořit svůj vlastní z pre-nainstalován balík. Já to udělal (což lze učinit pouze jednou!) A uložených disků bezpečně, ale ukázalo se, že když jsem přišel do potřebují Disk 1 byl poškozený a je nepoužitelný. Disky, 2 a 3 jsou v pohodě.

Chcete koupit novou kopii stojí mi 35 liber plus vysílání v Japonsku (kde jsem nyní žijí) Každý tam s příslušnými disk (jen disk 1) ochoten nahrát to pro mě? Nebo někdo víte o tom, kde lze získat i na to? Jinak uvidíme kousnout do kyselého jablka & zaplatit.

Díky!
Old 5 listopadu 2007, 08:31
Moderátor skupiny

Citace:
Potřebuji, aby můj otřete Philips x51 laptop a přeinstalovat od nuly.
Vymáhání disky obvykle neobsahují operační systém sám o sobě. Jen dát systém zpět do pracovního stavu (obvykle se jedná o okamžik, kdy byla podána disk), v případě závažných selhání.

Pokud jste již vymazán disku čisté a nemají instalační disk, může se podíváme na nákup operačního systému disk, protože budete potřebovat aktivační klíč pro aktivaci okna se společností Microsoft.

Old 4. května 2008, 00:59
Nový člen skupiny

[quote = chrismass1; 36043] Potřebuji otřete můj Philips x51 laptop a přeinstalovat od nuly. Krásná lidí ve společnosti Philips však nezahrnovala využití disků - musíte vytvořit svůj vlastní z pre-nainstalován balík. Já to udělal (což lze učinit pouze jednou!) A uložených disků bezpečně, ale ukázalo se, že když jsem přišel do potřebují Disk 1 byl poškozený a je nepoužitelný. Disky, 2 a 3 jsou v pohodě.

Chcete koupit novou kopii stojí mi 35 liber plus vysílání v Japonsku (kde jsem nyní žijí) Každý tam s příslušnými disk (jen disk 1) ochoten nahrát to pro mě? Nebo někdo víte o tom, kde lze získat i na to? Jinak uvidíme kousnout do kyselého jablka & zaplatit.
Old 4. května 2008, 01:00
Nový člen skupiny

Chirsmass hello, i am čelí stejnému problému. budete prosím, pomoz mi ven z tohoto problému můj disk 1 je také nefunguje. Žiji v banglsdesh ... bude to opravdu hezké, kdyby jste mi pomohli se z této situace.

poděkovat vám

sifat
Old 4. května 2008, 08:01
Moderátor skupiny

Jedná se o staré vlákno babyelephant. Prosím, začněte nový.

Closed Thread

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
I Need zotavení diskety pro IBM Thinkpad A31 caselles206 Notebooky, Mobily a PDA 1 15. dubna 2009 11:44
Philips Freevents X50 Power Výtisk lloydy23 Notebooky, Mobily a PDA 2 22. duben 2008 04:26
XP pro NAVRÁCENÍ DISK-tvorby? pete21 Operační systémy Windows 1 24. Prosinec 2007 16:20
Náhrada pevného disku na Philips Freevents notebooku chrismass1 Notebooky, Mobily a PDA 4 10. října 2007 09:24
Automatizované systémy Windows využití disku potnoodle Operační systémy Windows 3 27. červenec 2007 11:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.