![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Potřebuji, aby můj otřete Philips x51 laptop a přeinstalovat od nuly. Krásná lidí ve společnosti Philips však nezahrnovala využití disků - musíte vytvořit svůj vlastní z pre-nainstalován balík. Já to udělal (což lze učinit pouze jednou!) A uložených disků bezpečně, ale ukázalo se, že když jsem přišel do potřebují Disk 1 byl poškozený a je nepoužitelný. Disky, 2 a 3 jsou v pohodě. Chcete koupit novou kopii stojí mi 35 liber plus vysílání v Japonsku (kde jsem nyní žijí) Každý tam s příslušnými disk (jen disk 1) ochoten nahrát to pro mě? Nebo někdo víte o tom, kde lze získat i na to? Jinak uvidíme kousnout do kyselého jablka & zaplatit. Díky! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Pokud jste již vymazán disku čisté a nemají instalační disk, může se podíváme na nákup operačního systému disk, protože budete potřebovat aktivační klíč pro aktivaci okna se společností Microsoft. |
|
| |||
| |||
| [quote = chrismass1; 36043] Potřebuji otřete můj Philips x51 laptop a přeinstalovat od nuly. Krásná lidí ve společnosti Philips však nezahrnovala využití disků - musíte vytvořit svůj vlastní z pre-nainstalován balík. Já to udělal (což lze učinit pouze jednou!) A uložených disků bezpečně, ale ukázalo se, že když jsem přišel do potřebují Disk 1 byl poškozený a je nepoužitelný. Disky, 2 a 3 jsou v pohodě. Chcete koupit novou kopii stojí mi 35 liber plus vysílání v Japonsku (kde jsem nyní žijí) Každý tam s příslušnými disk (jen disk 1) ochoten nahrát to pro mě? Nebo někdo víte o tom, kde lze získat i na to? Jinak uvidíme kousnout do kyselého jablka & zaplatit. |
|
| |||
| |||
| Chirsmass hello, i am čelí stejnému problému. budete prosím, pomoz mi ven z tohoto problému můj disk 1 je také nefunguje. Žiji v banglsdesh ... bude to opravdu hezké, kdyby jste mi pomohli se z této situace. poděkovat vám sifat |
|
| |||
| |||
| Jedná se o staré vlákno babyelephant. Prosím, začněte nový. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Need zotavení diskety pro IBM Thinkpad A31 | caselles206 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 15. dubna 2009 11:44 |
| Philips Freevents X50 Power Výtisk | lloydy23 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 22. duben 2008 04:26 |
| XP pro NAVRÁCENÍ DISK-tvorby? | pete21 | Operační systémy Windows | 1 | 24. Prosinec 2007 16:20 |
| Náhrada pevného disku na Philips Freevents notebooku | chrismass1 | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 10. října 2007 09:24 |
| Automatizované systémy Windows využití disku | potnoodle | Operační systémy Windows | 3 | 27. červenec 2007 11:09 |
| Thread Nástroje | |
| |