μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

WANTED: Philips Freevents X51 Recovery Disk

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Νοεμβρίου 2007, 22:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Default WANTED: Philips Freevents X51 Recovery Disk

Θέλω να μου σκουπίστε Philips X51 laptop και επανεγκατάσταση από την αρχή. Η υπέροχη άτομα στην Philips, ωστόσο, δεν περιλαμβάνουν την ανάκτηση δίσκους - που έχετε να κάνετε τις δικές σας από ένα προ-εγκατεστημένο πακέτο. Το έκανα αυτό (το οποίο μπορείτε να το κάνετε μόνο μία φορά!) Και να αποθηκεύονται με ασφάλεια τους δίσκους, αλλά αποδείχθηκε ότι, όταν ήρθα στην ανάγκη τους δίσκο 1 του ήταν κατεστραμμένα και είναι άχρηστο. Δίσκοι 2 και 3 είναι μια χαρά.

Για να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο θα μου κόστιζε 35 λίρες συν απόσπαση στην Ιαπωνία (όπου ζουν σήμερα) Κάθε εκεί έξω με τις σχετικές δίσκο (μόνο στο δίσκο 1) πρόθυμοι να μεταφορτώσετε αυτό για μένα; Ή μήπως κάποιος γνωρίζει πού μπορώ να αποκτήσει κανείς αυτό; Διαφορετικά Θα επιμείνει στις προσπάθειές της και των αμοιβών.

Ευχαριστώ!
Old 5 Νοεμβρίου 2007, 08:31
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Θέλω να μου σκουπίστε Philips X51 laptop και επανεγκατάσταση από την αρχή.
Ανάκτηση δίσκους συνήθως δεν περιλαμβάνουν το ίδιο το λειτουργικό σύστημα. Μόλις τεθεί το σύστημα πίσω στο καθεστώς εργασίας (συνήθως είναι το σημείο, όταν ο δίσκος έγινε) σε περίπτωση σοβαρής βλάβης.

Αν έχετε ήδη καταστραφεί ο δίσκος καθαρά και δεν έχουν εγκαταστήσει στο δίσκο, ενδέχεται να εξετάσουμε την αγορά του λειτουργικού συστήματος δίσκο επειδή θα χρειαστεί ένα κλειδί ενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε τα παράθυρα με τη Microsoft.

Old 4ης Μαΐου 2008, 00:59
Νέο Μέλος Ομάδα

[παραθέτω chrismass1 =? 36043] Θέλω να μου σκουπίστε Philips X51 laptop και επανεγκατάσταση από την αρχή. Η υπέροχη άτομα στην Philips, ωστόσο, δεν περιλαμβάνουν την ανάκτηση δίσκους - που έχετε να κάνετε τις δικές σας από ένα προ-εγκατεστημένο πακέτο. Το έκανα αυτό (το οποίο μπορείτε να το κάνετε μόνο μία φορά!) Και να αποθηκεύονται με ασφάλεια τους δίσκους, αλλά αποδείχθηκε ότι, όταν ήρθα στην ανάγκη τους δίσκο 1 του ήταν κατεστραμμένα και είναι άχρηστο. Δίσκοι 2 και 3 είναι μια χαρά.

Για να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο θα μου κόστιζε 35 λίρες συν απόσπαση στην Ιαπωνία (όπου ζουν σήμερα) Κάθε εκεί έξω με τις σχετικές δίσκο (μόνο στο δίσκο 1) πρόθυμοι να μεταφορτώσετε αυτό για μένα; Ή μήπως κάποιος γνωρίζει πού μπορώ να αποκτήσει κανείς αυτό; Διαφορετικά Θα επιμείνει στις προσπάθειές της και των αμοιβών.
Old 4ης Μαΐου 2008, 01:00
Νέο Μέλος Ομάδα

hello Chirsmass, είμαι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. θα σας παρακαλώ να με βοηθήσει από το πρόβλημα αυτό μου δίσκος 1 είναι, επίσης, δεν λειτουργεί. Ζω σε banglsdesh ... θα είναι πολύ ωραία αν με βοηθήσετε να καθορίζονται από την κατάσταση.

ευχαριστώντας σας

sifat
Old 4ης Μαΐου 2008, 08:01
Συντονιστής Ομάδας

Αυτό είναι ένα παλιό νήμα babyelephant. Παρακαλείσθε να αρχίσει μια νέα.

Closed Thread

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.