manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Closed Thread

Thread Tools
Old 4. studenog 2007, 22:51
Novi član grupe

Default Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Trebam to brisanje moj Philips x51 laptop i ponovo od nule. Lijep ljudi na Philips, međutim, ne uključuju oporavak diskova - morate napraviti svoj vlastiti sa pre-Installer paket. Ja sam ovaj (koji se može samo jednom!) I pohranjeni diskove sigurno, ali ispostavilo se da kada sam došao do njih treba disk 1 bio je oštećen i neupotrebljiv. Diskovi 2 i 3 su u redu.

Kupiti novi primjerak koštat će me £ 35 plus postavljate poruku Japanu (gdje ja sad živim) Svaka strana ima s relevantnim disk (samo disk 1) spremni da ga upload za mene? Ili da li itko zna gdje mogu dobiti držati toga? Inače ću gristi metak i platiti.

Hvala!
Old 5. studenog 2007, 08:31
Moderator / ica grupe

Quote:
Trebam to brisanje moj Philips x51 laptop i ponovo od nule.
Oporavak diskova obično ne uključuju operativni sustav. Oni su samo staviti sistem leđa to radni status (obično točka u kada je napravio disk) u slučaju većih neuspjeha.

Ako ste već izbrisala disk čist i nemaju uvesti koga u službu disk, vi svibanj se gleda na kupovinu diskovni operacijski sustav, jer ćete trebati potaknuće ključ to ActiveX Windows sa Microsoft.

Old 4. svibanj 2008, 00:59
Novi član grupe

[quote = chrismass1; 36.043] I need to brisanje moj Philips x51 laptop i ponovo od nule. Lijep ljudi na Philips, međutim, ne uključuju oporavak diskova - morate napraviti svoj vlastiti sa pre-Installer paket. Ja sam ovaj (koji se može samo jednom!) I pohranjeni diskove sigurno, ali ispostavilo se da kada sam došao do njih treba disk 1 bio je oštećen i neupotrebljiv. Diskovi 2 i 3 su u redu.

Kupiti novi primjerak koštat će me £ 35 plus postavljate poruku Japanu (gdje ja sad živim) Svaka strana ima s relevantnim disk (samo disk 1) spremni da ga upload za mene? Ili da li itko zna gdje mogu dobiti držati toga? Inače ću gristi metak i platiti.
Old 4. svibanj 2008, 01:00
Novi član grupe

Chirsmass halo, ja sam pred istim problemom. će te ugoditi pomoć mene vanjska strana od ovaj problem moj disk 1 također ne radi. Ja živim u banglsdesh ... to će biti stvarno izbirljiv ukoliko pomoć mene vanjska strana od situacije.

hvala

sifat
Old 4. svibanj 2008, 08:01
Moderator / ica grupe

Ovo je stara nit babyelephant. Molimo započeti novi.

Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.