![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Trebam to brisanje moj Philips x51 laptop i ponovo od nule. Lijep ljudi na Philips, međutim, ne uključuju oporavak diskova - morate napraviti svoj vlastiti sa pre-Installer paket. Ja sam ovaj (koji se može samo jednom!) I pohranjeni diskove sigurno, ali ispostavilo se da kada sam došao do njih treba disk 1 bio je oštećen i neupotrebljiv. Diskovi 2 i 3 su u redu. Kupiti novi primjerak koštat će me £ 35 plus postavljate poruku Japanu (gdje ja sad živim) Svaka strana ima s relevantnim disk (samo disk 1) spremni da ga upload za mene? Ili da li itko zna gdje mogu dobiti držati toga? Inače ću gristi metak i platiti. Hvala! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ako ste već izbrisala disk čist i nemaju uvesti koga u službu disk, vi svibanj se gleda na kupovinu diskovni operacijski sustav, jer ćete trebati potaknuće ključ to ActiveX Windows sa Microsoft. |
|
| |||
| |||
| [quote = chrismass1; 36.043] I need to brisanje moj Philips x51 laptop i ponovo od nule. Lijep ljudi na Philips, međutim, ne uključuju oporavak diskova - morate napraviti svoj vlastiti sa pre-Installer paket. Ja sam ovaj (koji se može samo jednom!) I pohranjeni diskove sigurno, ali ispostavilo se da kada sam došao do njih treba disk 1 bio je oštećen i neupotrebljiv. Diskovi 2 i 3 su u redu. Kupiti novi primjerak koštat će me £ 35 plus postavljate poruku Japanu (gdje ja sad živim) Svaka strana ima s relevantnim disk (samo disk 1) spremni da ga upload za mene? Ili da li itko zna gdje mogu dobiti držati toga? Inače ću gristi metak i platiti. |
|
| |||
| |||
| Chirsmass halo, ja sam pred istim problemom. će te ugoditi pomoć mene vanjska strana od ovaj problem moj disk 1 također ne radi. Ja živim u banglsdesh ... to će biti stvarno izbirljiv ukoliko pomoć mene vanjska strana od situacije. hvala sifat |
|
| |||
| |||
| Ovo je stara nit babyelephant. Molimo započeti novi. |