kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Closed Thread

Téma eszközök
Old November 4, 2007, 22:51
Új tag Csoport

Default Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Kell, hogy törölje az én Philips-x51 laptop és telepítse újra a semmiből. A szép emberek a Philips, azonban nem tartalmazza helyreállító lemezekről - van, hogy a saját egy előre telepített csomag. Tettem (amit csak egyszer van!), És biztonságosan tárolni a lemezeket, de kiderült, hogy amikor jöttem rá szükséged Disk 1 volt sérült és használhatatlan. Lemezek 2 & 3 are fine.

Hoz vesz egy új példányt fog kerülni nekem £ 35 plus kiküldetés Japánba (hol él) Az ott a megfelelő lemez (csak a lemez 1) hajlandó feltölteni ez nekem? Vagy csinál akárki tud ha én tud szerezni róla? Máskülönben fogom harap a golyó, és fizet.

Köszönöm!
Old November 5, 2007, 08:31
Moderátor Csoport

Idézet:
Kell, hogy törölje az én Philips-x51 laptop és telepítse újra a semmiből.
Helyreállító lemezekről általában nem tartalmazza az operációs rendszer is. Ők csak tesz a rendszer vissza a munka státusa (rendszerint az a pont, amikor a lemez készült) abban az esetben nagy hiba.

Ha korábban már letörölte a lemezt tiszta, és nincs egy telepítő lemezt, akkor lehet, nézi vásárol az Operating System lemez, mert szükség van egy aktiválás kulcs-hoz hatékonnyá tesz Windows a Microsoft.

Old Május 4 2008, 00:59
Új tag Csoport

[quote = chrismass1; 36.043] El kell törölje az én Philips x51 laptop és telepítse újra a semmiből. A szép emberek a Philips, azonban nem tartalmazza helyreállító lemezekről - van, hogy a saját egy előre telepített csomag. Tettem (amit csak egyszer van!), És biztonságosan tárolni a lemezeket, de kiderült, hogy amikor jöttem rá szükséged Disk 1 volt sérült és használhatatlan. Lemezek 2 & 3 are fine.

Hoz vesz egy új példányt fog kerülni nekem £ 35 plus kiküldetés Japánba (hol él) Az ott a megfelelő lemez (csak a lemez 1) hajlandó feltölteni ez nekem? Vagy csinál akárki tud ha én tud szerezni róla? Máskülönben fogom harap a golyó, és fizet.
Old Május 4, 2008, 01:00
Új tag Csoport

Chirsmass szia, én vagyok ugyanazzal a problémával szembesülünk. kérem, segítsen nekem ki ez a probléma az én disc 1, szintén nem működik. élek banglsdesh ... az lesz igazán szép, ha segíteni a helyzeten.

megköszön ön

sifat
Old Május 4, 2008, 08:01
Moderátor Csoport

Ez egy régi téma babyelephant. Kérjük, elkezd egy újat.

Closed Thread

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
I Need a helyreállítási lemez egy IBM Thinkpad A31 caselles206 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 15. április 2009 11:44
Philips Freevents X50 Power Issue lloydy23 Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 22. április 2008 04:26
XP Pro RECOVERY DISK döntéshozatalban? pete21 A Windows operációs rendszerek 1 24. december 2007 16:20
Cseréje merevlemezt a Philips Freevents laptop chrismass1 Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 10. október 2007 09:24
A Windows automatikus rendszer helyreállítási lemez potnoodle A Windows operációs rendszerek 3 27. július 2007 11:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.