![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kell, hogy törölje az én Philips-x51 laptop és telepítse újra a semmiből. A szép emberek a Philips, azonban nem tartalmazza helyreállító lemezekről - van, hogy a saját egy előre telepített csomag. Tettem (amit csak egyszer van!), És biztonságosan tárolni a lemezeket, de kiderült, hogy amikor jöttem rá szükséged Disk 1 volt sérült és használhatatlan. Lemezek 2 & 3 are fine. Hoz vesz egy új példányt fog kerülni nekem £ 35 plus kiküldetés Japánba (hol él) Az ott a megfelelő lemez (csak a lemez 1) hajlandó feltölteni ez nekem? Vagy csinál akárki tud ha én tud szerezni róla? Máskülönben fogom harap a golyó, és fizet. Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha korábban már letörölte a lemezt tiszta, és nincs egy telepítő lemezt, akkor lehet, nézi vásárol az Operating System lemez, mert szükség van egy aktiválás kulcs-hoz hatékonnyá tesz Windows a Microsoft. |
|
| |||
| |||
| [quote = chrismass1; 36.043] El kell törölje az én Philips x51 laptop és telepítse újra a semmiből. A szép emberek a Philips, azonban nem tartalmazza helyreállító lemezekről - van, hogy a saját egy előre telepített csomag. Tettem (amit csak egyszer van!), És biztonságosan tárolni a lemezeket, de kiderült, hogy amikor jöttem rá szükséged Disk 1 volt sérült és használhatatlan. Lemezek 2 & 3 are fine. Hoz vesz egy új példányt fog kerülni nekem £ 35 plus kiküldetés Japánba (hol él) Az ott a megfelelő lemez (csak a lemez 1) hajlandó feltölteni ez nekem? Vagy csinál akárki tud ha én tud szerezni róla? Máskülönben fogom harap a golyó, és fizet. |
|
| |||
| |||
| Chirsmass szia, én vagyok ugyanazzal a problémával szembesülünk. kérem, segítsen nekem ki ez a probléma az én disc 1, szintén nem működik. élek banglsdesh ... az lesz igazán szép, ha segíteni a helyzeten. megköszön ön sifat |
|
| |||
| |||
| Ez egy régi téma babyelephant. Kérjük, elkezd egy újat. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I Need a helyreállítási lemez egy IBM Thinkpad A31 | caselles206 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 15. április 2009 11:44 |
| Philips Freevents X50 Power Issue | lloydy23 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 22. április 2008 04:26 |
| XP Pro RECOVERY DISK döntéshozatalban? | pete21 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 24. december 2007 16:20 |
| Cseréje merevlemezt a Philips Freevents laptop | chrismass1 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 10. október 2007 09:24 |
| A Windows automatikus rendszer helyreállítási lemez | potnoodle | A Windows operációs rendszerek | 3 | 27. július 2007 11:09 |
| Téma eszközök | |
| |