![]() |
|
| |||
| |||
| אני צריך לנגב פיליפס x51 הנייד שלי מחדש מאפס. העם מקסים בפיליפס, עם זאת, לא כולל שחזור דיסקים - אתה צריך לגרום משלך מראש התקנת החבילה. עשיתי את זה (שבו אתה יכול לעשות רק פעם אחת!) ואת הדיסקים מאוחסנים בבטחה, אך התברר כי כשבאתי זקוקים להם דיסק 1 נפגע הוא שמיש. דיסקים 2 ו -3 הם בסדר גמור. כדי לקנות עותק חדש יעלה לי 35 £ פלוס שולח אליה יפן (שם אני גר כרגע) יש שם בחוץ עם הדיסק הרלוונטי (רק דיסק 1) מוכן להעלות את זה בשבילי? או מישהו יודע היכן אני יכול להשיג אותו? אחרת אני נושכת את הקליע & לשלם. תודה! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אם כבר ניגב את הדיסק נקי אין לך להתקין דיסק, ייתכן שאתה מסתכל לקנות את הדיסק כי מערכת ההפעלה תצטרך הפעלה מקש כדי להפעיל את Windows עם מיקרוסופט. |
|
| |||
| |||
| [quote = chrismass1; 36043] אני צריך לנגב פיליפס x51 הנייד שלי מחדש מאפס. העם מקסים בפיליפס, עם זאת, לא כולל שחזור דיסקים - אתה צריך לגרום משלך מראש התקנת החבילה. עשיתי את זה (שבו אתה יכול לעשות רק פעם אחת!) ואת הדיסקים מאוחסנים בבטחה, אך התברר כי כשבאתי זקוקים להם דיסק 1 נפגע הוא שמיש. דיסקים 2 ו -3 הם בסדר גמור. כדי לקנות עותק חדש יעלה לי 35 £ פלוס שולח אליה יפן (שם אני גר כרגע) יש שם בחוץ עם הדיסק הרלוונטי (רק דיסק 1) מוכן להעלות את זה בשבילי? או מישהו יודע היכן אני יכול להשיג אותו? אחרת אני נושכת את הקליע & לשלם. |
|
| |||
| |||
| Chirsmass שלום, אני פונה אותה בעיה. אתה מוכן בבקשה לעזור לי לצאת מן הבעיה זה דיסק 1 שלי הוא גם לא עובד. אני גר banglsdesh ... זה יהיה ממש נחמד אם תעזור לי לצאת מהמצב. מודה לך sifat |
|
| |||
| |||
| זהו babyelephant פתיל הישן. נא להתחיל אחד חדש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני צריך את הדיסק של השחזור של IBM Thinkpad A31 | caselles206 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | ה -15 לאפריל 2009 11:44 |
| פיליפס Freevents X50 כוח גליון | lloydy23 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 22 אפריל 2008 04:26 |
| XP Pro Recovery Disk-making? | pete21 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 24 דצמבר 2007 16:20 |
| החלפת הכונן הקשיח הנייד של פיליפס Freevents | chrismass1 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | -10 אוקטובר 2007 09:24 |
| Windows במערכות אוטומטיות שחזור דיסק | potnoodle | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -27 יולי 2007 11:09 |
| שרשרת כלים | |
| |