mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Ieško: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Closed Thread

Temos įrankiai
Old Lapkritis 4, 2007, 22:51
Naujas Narys

Man reikia sunaikinti mano Philips x51 nešiojamas ir įdiegti iš naujo. Gražių žmonių, Philips, tačiau nebuvo įtraukti atkūrimo diskų - jūs turite padaryti savo iš anksto įdiegtą paketą. Aš tai (tai galite padaryti tik vieną kartą!) Ir saugoma diskuose saugiai, tačiau paaiškėjo, kad kai aš atėjau, kad jiems reikia Diskas 1 buvo sugadinta ir naudoti. Diskų 2 ir 3 yra bauda.

Pirkti nauja kopija man kainavo £ 35 plius parašėte Japonija (kur aš dabar gyvenu) bet ten su atitinkamomis diske (tik 1 diskas) nori įkelti jį už mane? Arba Ar kas nors žino apie tai, kur galiu gauti surengti jo? Priešingu I'll bite kulka ir mokėti.

Ačiū!
Old Lapkritis 5, 2007, 08:31
Moderatorius Grupė

Citata:
Man reikia sunaikinti mano Philips x51 nešiojamas ir įdiegti iš naujo.
Recovery diskai paprastai neapima pačios operacinės sistemos. Jie tiesiog įdėti sistema Atgal į darbo statusą (paprastai taško, kai diskas buvo padarytas) ir pagrindinių nesėkmės atveju.

Jei sunaikinti jau diskas švarus ir neturi install disko, jums gali tekti pažvelgti pirkti operacinės sistemos disko, nes jums reikės çjungimo rakt ± çjungti langai su Microsoft.

Old Gegužė 4, 2008, 00:59
Naujas Narys

[quote = chrismass1; 36.043] Man reikia sunaikinti mano Philips x51 nešiojamas ir įdiegti iš naujo. Gražių žmonių, Philips, tačiau nebuvo įtraukti atkūrimo diskų - jūs turite padaryti savo iš anksto įdiegtą paketą. Aš tai (tai galite padaryti tik vieną kartą!) Ir saugoma diskuose saugiai, tačiau paaiškėjo, kad kai aš atėjau, kad jiems reikia Diskas 1 buvo sugadinta ir naudoti. Diskų 2 ir 3 yra bauda.

Pirkti nauja kopija man kainavo £ 35 plius parašėte Japonija (kur aš dabar gyvenu) bet ten su atitinkamomis diske (tik 1 diskas) nori įkelti jį už mane? Arba Ar kas nors žino apie tai, kur galiu gauti surengti jo? Priešingu I'll bite kulka ir mokėti.
Old Gegužė 4, 2008, 01:00
Naujas Narys

Hello Chirsmass, aš susiduria su ta pačia problema. Will you please help me out nuo šios problemos mano Disc 1, taip pat neveikia. I live in banglsdesh ... tai bus tikrai malonu, jei galėtumėte man padėti atlikti iš padėties.

padėkoti

Sifat
Old Gegužė 4, 2008, 08:01
Moderatorius Grupė

Tai sena thread babyelephant. Prašome pradėti naują.

Closed Thread

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.