![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man reikia sunaikinti mano Philips x51 nešiojamas ir įdiegti iš naujo. Gražių žmonių, Philips, tačiau nebuvo įtraukti atkūrimo diskų - jūs turite padaryti savo iš anksto įdiegtą paketą. Aš tai (tai galite padaryti tik vieną kartą!) Ir saugoma diskuose saugiai, tačiau paaiškėjo, kad kai aš atėjau, kad jiems reikia Diskas 1 buvo sugadinta ir naudoti. Diskų 2 ir 3 yra bauda. Pirkti nauja kopija man kainavo £ 35 plius parašėte Japonija (kur aš dabar gyvenu) bet ten su atitinkamomis diske (tik 1 diskas) nori įkelti jį už mane? Arba Ar kas nors žino apie tai, kur galiu gauti surengti jo? Priešingu I'll bite kulka ir mokėti. Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei sunaikinti jau diskas švarus ir neturi install disko, jums gali tekti pažvelgti pirkti operacinės sistemos disko, nes jums reikės çjungimo rakt ± çjungti langai su Microsoft. |
|
| |||
| |||
| [quote = chrismass1; 36.043] Man reikia sunaikinti mano Philips x51 nešiojamas ir įdiegti iš naujo. Gražių žmonių, Philips, tačiau nebuvo įtraukti atkūrimo diskų - jūs turite padaryti savo iš anksto įdiegtą paketą. Aš tai (tai galite padaryti tik vieną kartą!) Ir saugoma diskuose saugiai, tačiau paaiškėjo, kad kai aš atėjau, kad jiems reikia Diskas 1 buvo sugadinta ir naudoti. Diskų 2 ir 3 yra bauda. Pirkti nauja kopija man kainavo £ 35 plius parašėte Japonija (kur aš dabar gyvenu) bet ten su atitinkamomis diske (tik 1 diskas) nori įkelti jį už mane? Arba Ar kas nors žino apie tai, kur galiu gauti surengti jo? Priešingu I'll bite kulka ir mokėti. |
|
| |||
| |||
| Hello Chirsmass, aš susiduria su ta pačia problema. Will you please help me out nuo šios problemos mano Disc 1, taip pat neveikia. I live in banglsdesh ... tai bus tikrai malonu, jei galėtumėte man padėti atlikti iš padėties. padėkoti Sifat |
|
| |||
| |||
| Tai sena thread babyelephant. Prašome pradėti naują. |