mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Closed Thread

Thread Tools
Old Novembris 4, 2007, 22:51
New Member Group

Default WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Man vajag izdzēst manu Philips x51 klēpjdatoru un pārinstalēt no nulles. Jauki cilvēki ar Philips, tomēr, nebija reģenerācijas diski - jums izveidot savu no iepriekš instalēta paketi. I did this (ko Jūs varat darīt tikai vienu reizi!) Un glabā disks droši, bet izrādījās, ka tad, kad es atnācu, lai tās vajadzēs Disk 1, bija bojāta un ir nelietojams. Diski 2 & 3 ir labi.

Nopirkt jaunu kopiju maksās man £ 35, kā arī norīkojums uz Japānu (kur es tagad dzīvoju) Visi, kas tur ar attiecīgo diska (tikai disks 1) vēlas augšupielādēt to me? Vai arī kāds zina par to, kur es varu dabūt rokā tā? Citādi Es sakodiens bullet & samaksu.

Pateicība!
Old 5 novembris 2007, 08:31
Moderator Group

Quote:
Man vajag izdzēst manu Philips x51 klēpjdatoru un pārinstalēt no nulles.
Recovery disks parasti neietver Operating System pati. Tās vienkārši ielieciet sistēmu atpakaļ darba statusu (parasti brīdi, kad disks ir iesniegts) in lielās neveiksmes.

Ja esat jau noslaucīja disks tīrs un nav instal disku, jūs varat meklē iepirkšanas operētājsistēmas disku, jo jums būs nepieciešams aktivizēšanas taustiņu, lai aktivizētu logi ar Microsoft.

Old Maijs 4, 2008, 00:59
New Member Group

[quote = chrismass1; 36.043] I nepieciešamība izdzēst manu Philips x51 klēpjdatoru un pārinstalēt no nulles. Jauki cilvēki ar Philips, tomēr, nebija reģenerācijas diski - jums izveidot savu no iepriekš instalēta paketi. I did this (ko Jūs varat darīt tikai vienu reizi!) Un glabā disks droši, bet izrādījās, ka tad, kad es atnācu, lai tās vajadzēs Disk 1, bija bojāta un ir nelietojams. Diski 2 & 3 ir labi.

Nopirkt jaunu kopiju maksās man £ 35, kā arī norīkojums uz Japānu (kur es tagad dzīvoju) Visi, kas tur ar attiecīgo diska (tikai disks 1) vēlas augšupielādēt to me? Vai arī kāds zina par to, kur es varu dabūt rokā tā? Citādi Es sakodiens bullet & samaksu.
Old Maijs 4, 2008, 01:00
New Member Group

hello Chirsmass, i am saskaras pašu problēmu. Vai jūs lūdzu man palīdzēt ar šo problēmu, mans disks 1 arī nedarbojas. Es dzīvoju banglsdesh ... tas būs tiešām jauki, ja jūs man palīdzēt no situācijas.

pateikties jums

sifat
Old Maijs 4, 2008, 08:01
Moderator Group

Tas ir vecs pavediens babyelephant. Lūdzu sākt jaunu.

Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.