![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man vajag izdzēst manu Philips x51 klēpjdatoru un pārinstalēt no nulles. Jauki cilvēki ar Philips, tomēr, nebija reģenerācijas diski - jums izveidot savu no iepriekš instalēta paketi. I did this (ko Jūs varat darīt tikai vienu reizi!) Un glabā disks droši, bet izrādījās, ka tad, kad es atnācu, lai tās vajadzēs Disk 1, bija bojāta un ir nelietojams. Diski 2 & 3 ir labi. Nopirkt jaunu kopiju maksās man £ 35, kā arī norīkojums uz Japānu (kur es tagad dzīvoju) Visi, kas tur ar attiecīgo diska (tikai disks 1) vēlas augšupielādēt to me? Vai arī kāds zina par to, kur es varu dabūt rokā tā? Citādi Es sakodiens bullet & samaksu. Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja esat jau noslaucīja disks tīrs un nav instal disku, jūs varat meklē iepirkšanas operētājsistēmas disku, jo jums būs nepieciešams aktivizēšanas taustiņu, lai aktivizētu logi ar Microsoft. |
|
| |||
| |||
| [quote = chrismass1; 36.043] I nepieciešamība izdzēst manu Philips x51 klēpjdatoru un pārinstalēt no nulles. Jauki cilvēki ar Philips, tomēr, nebija reģenerācijas diski - jums izveidot savu no iepriekš instalēta paketi. I did this (ko Jūs varat darīt tikai vienu reizi!) Un glabā disks droši, bet izrādījās, ka tad, kad es atnācu, lai tās vajadzēs Disk 1, bija bojāta un ir nelietojams. Diski 2 & 3 ir labi. Nopirkt jaunu kopiju maksās man £ 35, kā arī norīkojums uz Japānu (kur es tagad dzīvoju) Visi, kas tur ar attiecīgo diska (tikai disks 1) vēlas augšupielādēt to me? Vai arī kāds zina par to, kur es varu dabūt rokā tā? Citādi Es sakodiens bullet & samaksu. |
|
| |||
| |||
| hello Chirsmass, i am saskaras pašu problēmu. Vai jūs lūdzu man palīdzēt ar šo problēmu, mans disks 1 arī nedarbojas. Es dzīvoju banglsdesh ... tas būs tiešām jauki, ja jūs man palīdzēt no situācijas. pateikties jums sifat |
|
| |||
| |||
| Tas ir vecs pavediens babyelephant. Lūdzu sākt jaunu. |