rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Closed Thread

Narzędzia wątku
Old 4 listopada 2007, 22:51
Nowe państwa grupy

Muszę wytrzeć moje Philips x51 laptopa i zainstalować od nowa. Lovely people at Philips, jednak nie obejmuje odzyskiwania dysków - trzeba tworzyć własne z pre-instalowanym pakiecie. Zrobiłem to (co można zrobić tylko raz!) I przechowywane na dyskach w sposób bezpieczny, ale okazało się, że kiedy przyszedł do ich potrzebują Disk 1 został uszkodzony i nadaje się do użytku. Dyski 2 i 3 są w porządku.

Aby kupić nową kopię będzie kosztował mnie 35 funtów plus delegowania do Japonii (gdzie obecnie mieszkają) Każdy tam z odpowiedniego dysku (tylko dysk 1) chce, aby przesłać to dla mnie? Albo czy ktoś wie o tym, gdzie mogę go zdobyć? W przeciwnym razie będę Bite the Bullet i płacy.

Dzięki!
Old 5 listopada 2007, 08:31
Moderator grupy

Cytat:
Muszę wytrzeć moje Philips x51 laptopa i zainstalować od nowa.
Dyski Recovery zwykle nie obejmują sam system operacyjny. Oni po prostu uruchomienie systemu z powrotem do stanu pracy (zazwyczaj w punkcie, gdy dysk został złożony) w przypadku poważnych awarii.

Jeśli masz już wytrzeć czystym dysku i nie ma zainstalować na dysku, można patrząc na zakup systemu operacyjnego na dysku, ponieważ konieczne będzie aktywacja klucz wobec przyśpieszyć Windows w firmie Microsoft.

Old 4. maja 2008, 00:59
Nowe państwa grupy

[quote = chrismass1; 36043] muszę wycierać mój Philips x51 laptopa i zainstalować od nowa. Lovely people at Philips, jednak nie obejmuje odzyskiwania dysków - trzeba tworzyć własne z pre-instalowanym pakiecie. Zrobiłem to (co można zrobić tylko raz!) I przechowywane na dyskach w sposób bezpieczny, ale okazało się, że kiedy przyszedł do ich potrzebują Disk 1 został uszkodzony i nadaje się do użytku. Dyski 2 i 3 są w porządku.

Aby kupić nową kopię będzie kosztował mnie 35 funtów plus delegowania do Japonii (gdzie obecnie mieszkają) Każdy tam z odpowiedniego dysku (tylko dysk 1) chce, aby przesłać to dla mnie? Albo czy ktoś wie o tym, gdzie mogę go zdobyć? W przeciwnym razie będę Bite the Bullet i płacy.
Old 4 maja 2008, 01:00
Nowe państwa grupy

hello Chirsmass jestem okładzina ten sam problem. to proszę mi pomóc z tym problemem mój dysk 1, nie jest również pracy. Mieszkam w banglsdesh ... będzie bardzo miło, jeśli pomożesz mi się z tej sytuacji.

Dziękując

sifat
Old 4 maja 2008, 08:01
Moderator grupy

To jest stary babyelephant wątku. Proszę zacząć nową.

Closed Thread

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.