![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Muszę wytrzeć moje Philips x51 laptopa i zainstalować od nowa. Lovely people at Philips, jednak nie obejmuje odzyskiwania dysków - trzeba tworzyć własne z pre-instalowanym pakiecie. Zrobiłem to (co można zrobić tylko raz!) I przechowywane na dyskach w sposób bezpieczny, ale okazało się, że kiedy przyszedł do ich potrzebują Disk 1 został uszkodzony i nadaje się do użytku. Dyski 2 i 3 są w porządku. Aby kupić nową kopię będzie kosztował mnie 35 funtów plus delegowania do Japonii (gdzie obecnie mieszkają) Każdy tam z odpowiedniego dysku (tylko dysk 1) chce, aby przesłać to dla mnie? Albo czy ktoś wie o tym, gdzie mogę go zdobyć? W przeciwnym razie będę Bite the Bullet i płacy. Dzięki! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli masz już wytrzeć czystym dysku i nie ma zainstalować na dysku, można patrząc na zakup systemu operacyjnego na dysku, ponieważ konieczne będzie aktywacja klucz wobec przyśpieszyć Windows w firmie Microsoft. |
|
| |||
| |||
| [quote = chrismass1; 36043] muszę wycierać mój Philips x51 laptopa i zainstalować od nowa. Lovely people at Philips, jednak nie obejmuje odzyskiwania dysków - trzeba tworzyć własne z pre-instalowanym pakiecie. Zrobiłem to (co można zrobić tylko raz!) I przechowywane na dyskach w sposób bezpieczny, ale okazało się, że kiedy przyszedł do ich potrzebują Disk 1 został uszkodzony i nadaje się do użytku. Dyski 2 i 3 są w porządku. Aby kupić nową kopię będzie kosztował mnie 35 funtów plus delegowania do Japonii (gdzie obecnie mieszkają) Każdy tam z odpowiedniego dysku (tylko dysk 1) chce, aby przesłać to dla mnie? Albo czy ktoś wie o tym, gdzie mogę go zdobyć? W przeciwnym razie będę Bite the Bullet i płacy. |
|
| |||
| |||
| hello Chirsmass jestem okładzina ten sam problem. to proszę mi pomóc z tym problemem mój dysk 1, nie jest również pracy. Mieszkam w banglsdesh ... będzie bardzo miło, jeśli pomożesz mi się z tej sytuacji. Dziękując sifat |
|
| |||
| |||
| To jest stary babyelephant wątku. Proszę zacząć nową. |