mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Se cauta: Philips Freevents x51 recuperare Disk

Closed Thread

Thread Tools
Old 4 noiembrie 2007, 22:51
Noile state Group

Default Se cauta: Philips Freevents x51 recuperare Disk

Am nevoie de a şterge Philips meu x51 laptop şi reinstalaţi de la zero. Persoane minunate de la Philips, cu toate acestea, nu include discuri de recuperare - va trebui să vă propriul dvs. de la un pre-a instala pachet. Am făcut acest lucru (pe care o puteţi face doar o singură dată!) Şi stocate discurile în condiţii de siguranţă, dar sa dovedit că, atunci când am venit pentru a avea nevoie de ele Disc 1 a fost deteriorat şi este inutilizabil. Discuri de 2 şi 3 sunt bine.

Pentru a cumpara un exemplar nou-mă va costa 35 de lire sterline, plus de publicare pentru a Japonia (în cazul în care eu trăiesc acum) Orice acolo cu disc relevante (doar disc 1) dispus să încărcaţi-l pentru mine? Sau Stie cineva despre unde I a putea face rost de ea? În caz contrar, voi muşc The Bullet & plătească.

Mulţumesc!
Old 5 noiembrie 2007, 08:31
Moderator Group

Citat:
Am nevoie de a şterge Philips meu x51 laptop şi reinstalaţi de la zero.
Discuri de recuperare în mod normal, nu includ sistemul de operare în sine. Ei doar pune sistem din nou la o stare de lucru (de obicei, la punctul de când discul a fost făcută) în caz de eşec major.

Dacă aţi şters deja discul de curat şi nu au un disc de instalare, este posibil să fi uitat la cumpararea de disc sistem de operare, deoarece veţi avea nevoie de o cheie de activare pentru a activa Windows cu Microsoft.

Old 4 mai 2008, 00:59
Noile state Group

[quote = chrismass1; 36043] am nevoie de a şterge Philips meu x51 laptop şi reinstalaţi de la zero. Persoane minunate de la Philips, cu toate acestea, nu include discuri de recuperare - va trebui să vă propriul dvs. de la un pre-a instala pachet. Am făcut acest lucru (pe care o puteţi face doar o singură dată!) Şi stocate discurile în condiţii de siguranţă, dar sa dovedit că, atunci când am venit pentru a avea nevoie de ele Disc 1 a fost deteriorat şi este inutilizabil. Discuri de 2 şi 3 sunt bine.

Pentru a cumpara un exemplar nou-mă va costa 35 de lire sterline, plus de publicare pentru a Japonia (în cazul în care eu trăiesc acum) Orice acolo cu disc relevante (doar disc 1) dispus să încărcaţi-l pentru mine? Sau Stie cineva despre unde I a putea face rost de ea? În caz contrar, voi muşc The Bullet & plătească.
Old 4 mai 2008, 01:00
Noile state Group

hallo Chirsmass, i sînt cu care se confruntă cu aceeaşi problemă. va tu te rog ajută-mă la această problemă, discul meu 1 nu este, de asemenea, de lucru. Eu locuiesc în banglsdesh ... va fi foarte frumos dacă vă ajută-mă de la situaţia.

mulþumesc tu

sifat
Old 4 mai 2008, 08:01
Moderator Group

Aceasta este o babyelephant vechi thread. Vă rugăm să începe unul nou.

Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.