menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Wanted: Philips Freevents x51 zotavenie Disk

Closed Thread

Thread Tools
Old 4 novembra 2007, 22:51
Nový člen skupiny

Potrebujem na očistenie mojej Philips x51 laptop a znova od nuly. Krásnych ľudí na Philips však neobsahovala využitie disky - musíte si vytvoriť svoj vlastný z pre-inštalovaný balík. Urobil som to (čo možno urobiť len raz!) A uložené bezpečne diskov, ale ukázalo sa, že keď som prišiel k nim potrebovať Disk 1 bol poškodený a je nepoužiteľný. Disky, 2 a 3 sú v poriadku.

Chcete kúpiť novú kópiu ma bude stáť 35 libier plus vysielania v Japonsku (kde teraz žijem) Každý tam s príslušnými disk (len disk 1) ochotní vkladať to pre mňa? Alebo má niekto vedieť, kde bych mohl sehnat na to? Inak som si uhryznúť do kyslého jablka & zaplatiť.

Vďaka!
Old 5 novembra 2007, 08:31
Moderátor skupiny

Citácia:
Potrebujem na očistenie mojej Philips x51 laptop a znova od nuly.
Obnovu diskov zvyčajne neobsahujú samotného operačného systému. Jednoducho dať systém späť do pracovného stavu (obyčajne okamihu, kedy bola vykonaná disk), v prípade veľkej zlyhania.

Ak ste už vymazaný disk čisté a nemajú inštalovať disk, môžete byť pri pohľade na nákup operačného systému disk, pretože budete potrebovať aktivačný kľúč na aktiváciu systému Windows spoločnosti Microsoft.

Old 4. mája 2008, 00:59
Nový člen skupiny

[quote = chrismass1; 36043] musím utierať svoje Philips x51 laptop a znova od nuly. Krásnych ľudí na Philips však neobsahovala využitie disky - musíte si vytvoriť svoj vlastný z pre-inštalovaný balík. Urobil som to (čo možno urobiť len raz!) A uložené bezpečne diskov, ale ukázalo sa, že keď som prišiel k nim potrebovať Disk 1 bol poškodený a je nepoužiteľný. Disky, 2 a 3 sú v poriadku.

Chcete kúpiť novú kópiu ma bude stáť 35 libier plus vysielania v Japonsku (kde teraz žijem) Každý tam s príslušnými disk (len disk 1) ochotní vkladať to pre mňa? Alebo má niekto vedieť, kde bych mohl sehnat na to? Inak som si uhryznúť do kyslého jablka & zaplatiť.
Old 4 mája 2008, 01:00
Nový člen skupiny

Chirsmass Ahoj, já jsem čelí rovnakému problému. Bude vás prosím, pomôž mi z problému môjho disku 1 je tiež nefunguje. Bývam v banglsdesh ... to bude naozaj pekné, keby ste mi pomohol sa z tejto situácie.

ďakovať vám

sifat
Old 4 mája 2008, 08:01
Moderátor skupiny

Toto je stará vlákno babyelephant. Prosím začať nový.

Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.