![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Potrebujem na očistenie mojej Philips x51 laptop a znova od nuly. Krásnych ľudí na Philips však neobsahovala využitie disky - musíte si vytvoriť svoj vlastný z pre-inštalovaný balík. Urobil som to (čo možno urobiť len raz!) A uložené bezpečne diskov, ale ukázalo sa, že keď som prišiel k nim potrebovať Disk 1 bol poškodený a je nepoužiteľný. Disky, 2 a 3 sú v poriadku. Chcete kúpiť novú kópiu ma bude stáť 35 libier plus vysielania v Japonsku (kde teraz žijem) Každý tam s príslušnými disk (len disk 1) ochotní vkladať to pre mňa? Alebo má niekto vedieť, kde bych mohl sehnat na to? Inak som si uhryznúť do kyslého jablka & zaplatiť. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ak ste už vymazaný disk čisté a nemajú inštalovať disk, môžete byť pri pohľade na nákup operačného systému disk, pretože budete potrebovať aktivačný kľúč na aktiváciu systému Windows spoločnosti Microsoft. |
|
| |||
| |||
| [quote = chrismass1; 36043] musím utierať svoje Philips x51 laptop a znova od nuly. Krásnych ľudí na Philips však neobsahovala využitie disky - musíte si vytvoriť svoj vlastný z pre-inštalovaný balík. Urobil som to (čo možno urobiť len raz!) A uložené bezpečne diskov, ale ukázalo sa, že keď som prišiel k nim potrebovať Disk 1 bol poškodený a je nepoužiteľný. Disky, 2 a 3 sú v poriadku. Chcete kúpiť novú kópiu ma bude stáť 35 libier plus vysielania v Japonsku (kde teraz žijem) Každý tam s príslušnými disk (len disk 1) ochotní vkladať to pre mňa? Alebo má niekto vedieť, kde bych mohl sehnat na to? Inak som si uhryznúť do kyslého jablka & zaplatiť. |
|
| |||
| |||
| Chirsmass Ahoj, já jsem čelí rovnakému problému. Bude vás prosím, pomôž mi z problému môjho disku 1 je tiež nefunguje. Bývam v banglsdesh ... to bude naozaj pekné, keby ste mi pomohol sa z tejto situácie. ďakovať vám sifat |
|
| |||
| |||
| Toto je stará vlákno babyelephant. Prosím začať nový. |