мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уантед: Пхилипс Фреевентс кс51 Рецоверы Диск

Closed Thread

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2007, 22:51
Нови члан групе

Default Уантед: Пхилипс Фреевентс кс51 Рецоверы Диск

Морам да брисање моје Филипс кс51 лаптоп и поновна инсталација од нуле. Леп људи у Филипс, међутим, не укључује дискове за опоравак - морате да сами са унапред инсталиран пакет. Ја сам ово (које можете само једном урадити!) И чувају безбедно дискове, али се испоставило да, када сам дошао да им је потребно на диску 1 је био оштећен и неупотребљив. Дискова 2 & 3 су у реду.

Да купе нове копије ће ме коштати 35 фунти, плус постављање на Јапан (где сада живим) Свака тамо са релевантним диска (само на диску 1) спремни да га постави за мене? Или да ли неко зна где могу добити то? У супротном ћу загристи метак и платити.

Хвала!
Old 5. Мар 2007, 08:31
Модератор / ица групе

Куоте:
Морам да брисање моје Филипс кс51 лаптоп и поновна инсталација од нуле.
Рецоверы дисковима обично не укључује оперативни систем. Они су само ставили систем назад на радном статусу (обично у тренутку када је направљен диск) у случају већих пропуста.

Ако сте већ обрисао диск чист и немају инсталацију на диску, можда гледате куповине оперативни систем на диску, јер ће вам бити неопходан кључ за активирање прозора са компанијом Мицрософт.

Old 4. мај 2008, 00:59
Нови члан групе

[цитат = цхрисмасс1; 36043] Морам да брисање моје Филипс кс51 лаптоп и поновна инсталација од нуле. Леп људи у Филипс, међутим, не укључује дискове за опоравак - морате да сами са унапред инсталиран пакет. Ја сам ово (које можете само једном урадити!) И чувају безбедно дискове, али се испоставило да, када сам дошао да им је потребно на диску 1 је био оштећен и неупотребљив. Дискова 2 & 3 су у реду.

Да купе нове копије ће ме коштати 35 фунти, плус постављање на Јапан (где сада живим) Свака тамо са релевантним диска (само на диску 1) спремни да га постави за мене? Или да ли неко зна где могу добити то? У супротном ћу загристи метак и платити.
Old 4. мај 2008, 01:00
Нови члан групе

Цхирсмасс здраво, ја сам се суочавају са истим проблемом. Молим вас помоћ мене из овог проблема ми диск 1 је такође не ради. Живим у банглсдесх ... то ће бити заиста лепо ако ми помогне из ситуације.

захваљујући вас

сифат
Old 4. мај 2008, 08:01
Модератор / ица групе

Ово је стари нит бабыелепхант. Почните нови.

Closed Thread

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Требам Рецоверы Диск за ИБМ ТхинкПад А31 цаселлес206 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 15 април 2009 11:44
Пхилипс Фреевентс Кс50 Поуер Иссуе ллоыды23 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 22 април 2008 04:26
КСП Про ПОТРАЖИВАЊА Диск одлука? пете21 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 24 децембар 2007 16:20
Замена тврдог диска на Пхилипс Фреевентс лаптоп цхрисмасс1 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 10 октобар 2007 09:24
Аутоматизоване системе Уиндоус рецоверы диск потноодле Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 27. јула 2007 11:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц