![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben sıfırdan benim Philips x51 laptop ve yeniden silmek gerekiyor. Philips güzel insanlar, ancak kurtarma diskleri - bir öncesi kendi yapmak paketi yüklü içermiyordu. Bu (yalnızca bir kez hangi yapabilirsiniz!) Yaptı ve güvenle diskler saklanan, ancak ben onları ve kullanılamaz durumda hasar gördü Disk 1 ihtiyaç geldi çıktı. Diskleri 2 & 3 iyi. Beni £ 35 artı Japonya göndermeden tutar (burada şimdi) Herhangi orada ilgili disk (sadece disk 1) Benim için yüklemek isteyen yaşamak yeni bir kopyasını satın almak için? Ya da kimse nereye i tutmak hakkında biliyor? Yoksa kurşun ve ödeme lokma gerekir. Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer zaten diski temizleyin sildi sahip bir disk takmak gerekmez, çünkü Microsoft Windows etkinleştirmek için bir etkinleştirme anahtarı gerekir, sen İşletim Sistemi diski satın bakıyor olabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| [quote = chrismass1; 36.043] Ben sıfırdan benim Philips x51 laptop ve yeniden silmek gerekiyor. Philips güzel insanlar, ancak kurtarma diskleri - bir öncesi kendi yapmak paketi yüklü içermiyordu. Bu (yalnızca bir kez hangi yapabilirsiniz!) Yaptı ve güvenle diskler saklanan, ancak ben onları ve kullanılamaz durumda hasar gördü Disk 1 ihtiyaç geldi çıktı. Diskleri 2 & 3 iyi. Beni £ 35 artı Japonya göndermeden tutar (burada şimdi) Herhangi orada ilgili disk (sadece disk 1) Benim için yüklemek isteyen yaşamak yeni bir kopyasını satın almak için? Ya da kimse nereye i tutmak hakkında biliyor? Yoksa kurşun ve ödeme lokma gerekir. |
|
| |||
| |||
| Chirsmass hello, i am dış yüzey aynı problem. Bu sorun benim disk 1 Bana yardım edebilirsiniz aynı zamanda çalışmıyor. i banglsdesh yaşamak ... eğer durum Bana yardım gerçekten güzel olacak. ham dolsun sen sıfat |
|
| |||
| |||
| Bu eski bir iplik babyelephant olduğunu. Lütfen yeni bir başlangıç. |