az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

ARANIYOR: Philips Freevents x51 Kurtarma Disketi

Closed Thread

Konu Araçları
Old 4 Kasım 2007, 22:51
Yeni Üye Grubu

Default ARANIYOR: Philips Freevents x51 Kurtarma Disketi

Ben sıfırdan benim Philips x51 laptop ve yeniden silmek gerekiyor. Philips güzel insanlar, ancak kurtarma diskleri - bir öncesi kendi yapmak paketi yüklü içermiyordu. Bu (yalnızca bir kez hangi yapabilirsiniz!) Yaptı ve güvenle diskler saklanan, ancak ben onları ve kullanılamaz durumda hasar gördü Disk 1 ihtiyaç geldi çıktı. Diskleri 2 & 3 iyi.

Beni £ 35 artı Japonya göndermeden tutar (burada şimdi) Herhangi orada ilgili disk (sadece disk 1) Benim için yüklemek isteyen yaşamak yeni bir kopyasını satın almak için? Ya da kimse nereye i tutmak hakkında biliyor? Yoksa kurşun ve ödeme lokma gerekir.

Teşekkürler!
Old 5 Kasım 2007, 08:31
Moderatör Grubu

Alıntı:
Ben sıfırdan benim Philips x51 laptop ve yeniden silmek gerekiyor.
Kurtarma diskleri normal İşletim Sistemi kendisi dahil değildir. Onlar sadece geri çalışan bir durum için (genellikle noktaya disk yapıldığı yer) büyük başarısızlık durumunda sistemi koymak.

Eğer zaten diski temizleyin sildi sahip bir disk takmak gerekmez, çünkü Microsoft Windows etkinleştirmek için bir etkinleştirme anahtarı gerekir, sen İşletim Sistemi diski satın bakıyor olabilirsiniz.

Old Mayıs 2008, 00:59 4.
Yeni Üye Grubu

[quote = chrismass1; 36.043] Ben sıfırdan benim Philips x51 laptop ve yeniden silmek gerekiyor. Philips güzel insanlar, ancak kurtarma diskleri - bir öncesi kendi yapmak paketi yüklü içermiyordu. Bu (yalnızca bir kez hangi yapabilirsiniz!) Yaptı ve güvenle diskler saklanan, ancak ben onları ve kullanılamaz durumda hasar gördü Disk 1 ihtiyaç geldi çıktı. Diskleri 2 & 3 iyi.

Beni £ 35 artı Japonya göndermeden tutar (burada şimdi) Herhangi orada ilgili disk (sadece disk 1) Benim için yüklemek isteyen yaşamak yeni bir kopyasını satın almak için? Ya da kimse nereye i tutmak hakkında biliyor? Yoksa kurşun ve ödeme lokma gerekir.
Old Mayıs 2008, 01:00 4
Yeni Üye Grubu

Chirsmass hello, i am dış yüzey aynı problem. Bu sorun benim disk 1 Bana yardım edebilirsiniz aynı zamanda çalışmıyor. i banglsdesh yaşamak ... eğer durum Bana yardım gerçekten güzel olacak.

ham dolsun sen

sıfat
Old Mayıs 2008, 08:01 4
Moderatör Grubu

Bu eski bir iplik babyelephant olduğunu. Lütfen yeni bir başlangıç.

Closed Thread

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından