менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 4 листопада 2007, 22:51
Нові члени групи

Default WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk

Мені потрібно, щоб витерти Philips x51 ноутбук і перевстановити з нуля. Чудові люди в Philips, однак, не включає відновлення дисків - ви повинні зробити свій власний з попередньо встановленого пакета. Я зробив це (які ви можете зробити тільки один раз!) І зберігати диски благополучно, але виявилося, що коли я прийшов до необхідності їх Диск 1 була пошкоджена і непридатна для використання. Диск 2 & 3 в порядку.

Щоб купити нову копію коштуватиме 35 фунтів плюс проводки в Японії (де я зараз живу) Будь-яка там з відповідним диском (просто диск 1), які бажають, щоб завантажити його для мене? Або Хто-небудь знає про те, де я можу отримати її? Інакше я зціпити зуби & платити.

Спасибо!
Old 5 листопада 2007, 08:31
Модератор групи

Цитата:
Мені потрібно, щоб витерти Philips x51 ноутбук і перевстановити з нуля.
Відновлення диска зазвичай не включають в самій операційній системі. Вони просто перевести систему назад у робочий стан (як правило, в точці, коли був зроблений на диску) в разі відмови основної.

Якщо ви вже знищили диск чистим і не мають диска установки, ви можете бути дивлячись на покупку дискова операційна система, тому що вам потрібно активувати ключ, щоб активувати Windows з Microsoft.

Old 4 травня 2008, 00:59
Нові члени групи

[цитата = chrismass1; 36043] Мені потрібно витирати Philips x51 ноутбук і перевстановити з нуля. Чудові люди в Philips, однак, не включає відновлення дисків - ви повинні зробити свій власний з попередньо встановленого пакета. Я зробив це (які ви можете зробити тільки один раз!) І зберігати диски благополучно, але виявилося, що коли я прийшов до необхідності їх Диск 1 була пошкоджена і непридатна для використання. Диск 2 & 3 в порядку.

Щоб купити нову копію коштуватиме 35 фунтів плюс проводки в Японії (де я зараз живу) Будь-яка там з відповідним диском (просто диск 1), які бажають, щоб завантажити його для мене? Або Хто-небудь знає про те, де я можу отримати її? Інакше я зціпити зуби & платити.
Old 4 2008 Травень, 01:00
Нові члени групи

Chirsmass Здравствуйте, я зіштовхуються з подібною проблемою. прошу вас допомогти мені з цією проблемою мого диска 1, також не працює. Я живу в banglsdesh ... це дійсно буде добре, якщо б ви допомогти мені з цієї ситуації.

подякувати вам

SIFAT
Old 4 2008 Травень, 08:01
Модератор групи

Це старий babyelephant потік. Будь ласка, почати нову.

Closed Thread

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мені потрібен диск відновлення для IBM Thinkpad А31 caselles206 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 15 квітня 2009 11:44
Philips Freevents Power X50 випуск lloydy23 Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 22 квітня 2008 04:26
XP Pro Recovery Disk рішень? pete21 Операційні системи Windows 1 24 грудня 2007 16:20
Заміна жорсткого диска на ноутбуці Philips Freevents chrismass1 Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 10 жовтня 2007 09:24
Windows автоматизованої системи відшкодування диск potnoodle Операційні системи Windows 3 27 липня 2007 11:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.