![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібно, щоб витерти Philips x51 ноутбук і перевстановити з нуля. Чудові люди в Philips, однак, не включає відновлення дисків - ви повинні зробити свій власний з попередньо встановленого пакета. Я зробив це (які ви можете зробити тільки один раз!) І зберігати диски благополучно, але виявилося, що коли я прийшов до необхідності їх Диск 1 була пошкоджена і непридатна для використання. Диск 2 & 3 в порядку. Щоб купити нову копію коштуватиме 35 фунтів плюс проводки в Японії (де я зараз живу) Будь-яка там з відповідним диском (просто диск 1), які бажають, щоб завантажити його для мене? Або Хто-небудь знає про те, де я можу отримати її? Інакше я зціпити зуби & платити. Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо ви вже знищили диск чистим і не мають диска установки, ви можете бути дивлячись на покупку дискова операційна система, тому що вам потрібно активувати ключ, щоб активувати Windows з Microsoft. |
|
| |||
| |||
| [цитата = chrismass1; 36043] Мені потрібно витирати Philips x51 ноутбук і перевстановити з нуля. Чудові люди в Philips, однак, не включає відновлення дисків - ви повинні зробити свій власний з попередньо встановленого пакета. Я зробив це (які ви можете зробити тільки один раз!) І зберігати диски благополучно, але виявилося, що коли я прийшов до необхідності їх Диск 1 була пошкоджена і непридатна для використання. Диск 2 & 3 в порядку. Щоб купити нову копію коштуватиме 35 фунтів плюс проводки в Японії (де я зараз живу) Будь-яка там з відповідним диском (просто диск 1), які бажають, щоб завантажити його для мене? Або Хто-небудь знає про те, де я можу отримати її? Інакше я зціпити зуби & платити. |
|
| |||
| |||
| Chirsmass Здравствуйте, я зіштовхуються з подібною проблемою. прошу вас допомогти мені з цією проблемою мого диска 1, також не працює. Я живу в banglsdesh ... це дійсно буде добре, якщо б ви допомогти мені з цієї ситуації. подякувати вам SIFAT |
|
| |||
| |||
| Це старий babyelephant потік. Будь ласка, почати нову. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібен диск відновлення для IBM Thinkpad А31 | caselles206 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 15 квітня 2009 11:44 |
| Philips Freevents Power X50 випуск | lloydy23 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 22 квітня 2008 04:26 |
| XP Pro Recovery Disk рішень? | pete21 | Операційні системи Windows | 1 | 24 грудня 2007 16:20 |
| Заміна жорсткого диска на ноутбуці Philips Freevents | chrismass1 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 10 жовтня 2007 09:24 |
| Windows автоматизованої системи відшкодування диск | potnoodle | Операційні системи Windows | 3 | 27 липня 2007 11:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |