![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Doufám, že se všichni dobře. Veškeré pomoci bude velmi ocenila. Mám Dell Inspiron 700m notebooku. OS je Windows XP. Včera notebooku byla vypnuta pomocí vypínače a nikoli prostřednictvím "vypnout" procesu. Dnes, když jsem narazila na "zapnutí" tlačítko všech i dostat se na úvodní obrazovky, po kterém následuje černá obrazovka uvádí: "Omlouváme se za nepříjemnosti, ale systém Windows nezačal úspěšně. Nedávná hardware nebo software, úprava by mohla způsobit to. Pokud je váš počítač přestal reagovat, restartovány nečekaně, nebo se automaticky vypne chránit vaše soubory a složky, vyberte poslední známá konfigurace vrátit na poslední nastavení, které pracovaly. pokud předchozí začít pokus byl přerušen kvůli výpadku napájení nebo proto, že energie nebo bylo stisknuto tlačítko reset, nebo pokud si nejste jisti, co způsobilo problém zvolit start oken normálně. --- jej pak dává pět možností. nouzovém režimu Nouzový režim se sítí Nouzový režim se systémem MS-DOS Poslední známá funkční konfigurace spuštění systému Windows se obvykle Pokusil jsem se jim všem ale stále vrací na stejné obrazovce. Někdo zkušenosti předtím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte Windows CD, zní jako poškozené soubory tak budete muset opravit.
| |||
| |||
| Zkuste poslední známé funkční konfigurace režimu a zjistit, jestli to funguje. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Systém Windows nelze spustit Věnujte prosím | HistoryGirl | Obecné Software Chat | 2 | 21.října 2009 11:25 |
| Intel Express instalátoru - Žádost nepodařilo inicializovat úspěšně-(E04412) | TheDihDah | Obecné Software Chat | 0 | 5. červen 2009 08:52 |
| Windows začít problémy. | proyal03 | Operační systémy Windows | 12 | 29. Září 2008 11:49 |
| Windows zvyklý začít | ghbnic | Operační systémy Windows | 4 | 11. května 2008 14:27 |
| Windows trvá věku začít | martycomfor | Operační systémy Windows | 4 | 15. ledna 2008 02:07 |
| Thread Nástroje | |
| |