![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nadam se da su svi dobro. Bilo koja i sva će pomoć biti itekako dobrodošla. Imam laptop Dell inspiron 700m. OS je Windows XP. Jučer je bio isključen laptopa preko power tipku, a ne putem "zatvaranje" proces. Danas, kada sam ostvario "power on" dugme svi ja dobiti je uprskati zaslon slijedi crno screen navodeći: "Ispričavamo se zbog neugodnosti, ali prozori nisu započeli uspješno. Nedavni hardvera ili softvera za promjenu možda uzrokovalo ovo. Ako je vaše računalo prestao reagirati, neočekivano se ponovo pokrenuti, ili je automatski isključiti kako bi zaštitili svoje datoteke i mape, odaberite Last Known konfiguracija da biste se vratili na najnovijoj postavki koje su funkcionirale. ako je u prethodnom pokušaju pokretanja bio prekinut zbog do nestanka struje ili zbog moć ili je pritisnut gumb za reset, ili ako niste sigurni što je uzrokovalo problem, odlučiti pokrenuti Windows normalno. --- onda daje pet opcija. siguran način sigurnom načinu rada s Networking sigurnom načinu rada s naredbenog retka Last Known Good Configuration pokrenuti Windows normalno Pokušao sam ih sve ali ipak reverts na isti zaslon. Svatko iskustvo ikad prije? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li Windows CD-a, zvuči kao pokvarena slika tako da im je potrebno za popravak.
| |||
| |||
| Pokušajte Last Known Good Configuration modu i vidjeti ako to radi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows se ne će započeti prijedloge | HistoryGirl | Općenito Software Chat | 2 | 21 listopad 2009 11:25 |
| Intel Express Installer - The application failed to inicijalizirate uspješno-(E04412) | TheDihDah | Općenito Software Chat | 0 | 5. lipnja 2009 08:52 |
| Windows start up probleme. | proyal03 | Windows Operating Systems | 12 | 29. Ruj 2008 11:49 |
| Windows navika start | ghbnic | Windows Operating Systems | 4 | 11. svibanj 2008 14:27 |
| Windows traje doba za početak | martycomfor | Windows Operating Systems | 4 | 15 siječanj 2008 02:07 |
| Thread Tools | |
| |