![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Remélem mindenki jól. Minden segítséget fog nagyon méltányol. Van egy Dell Inspiron 700m laptop. Az operációs rendszer a Windows XP. Tegnap volt a laptop lekapcsolásáról keresztül teljesítmény gomb helyett a "kikapcsolják" folyamat. Ma, mikor nyomja meg a "hatalom" gomb minden i get a splash screen utána egy fekete képernyő, amely a következő: "Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de a Windows nem indul el sikeresen. A legújabb hardver és szoftver változások okozta volna ezt. Ha a számítógép lefagyott, váratlanul újraindult, vagy automatikusan kikapcsolják védi a fájlokat és mappákat, válasszon utolsó ismert konfigurációs visszajussanak a legutóbbi működőképes beállítások. Ha egy korábbi indítási kísérlet miatt félbeszakították egy áramkimaradás, vagy azért, mert a hatalom, vagy reset gomb megnyomását, vagy ha nem biztos benne, hogy mi okozta a problémát, válassza a Start ablakok általában. --- aztán öt ad lehetőséget. safe mode Csökkentett mód hálózattal Csökkentett mód parancssorral Utolsó ismert jó konfiguráció Indítsa el a Windows általában Én már próbáltam őket, de még mindig visszatér, hogy ugyanazt a képernyőt. Bárki, aki valaha is ezzel már? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy Windows CD-t, úgy hangzik, mint a korrupt fájlokat, így szükség van a javítási őket.
| |||
| |||
| Próbálja legutolsó helyes konfiguráció módban, és nézd meg, hogy működik. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows nem indul Suggestions Please | HistoryGirl | General Chat szoftver | 2 | Október 21, 2009 11:25 |
| Intel Express Installer - Az alkalmazás inicializálása nem sikerült-(E04412) | TheDihDah | General Chat szoftver | 0 | 5. jún 2009 08:52 |
| Windows indítási problémák. | proyal03 | A Windows operációs rendszerek | 12 | 29. Szeptember 2008 11:49 |
| Windows szokás kezdeni | ghbnic | A Windows operációs rendszerek | 4 | 11. május 2008 14:27 |
| Windows vesz egy olyan korban, hogy | martycomfor | A Windows operációs rendszerek | 4 | 15. január 2008 02:07 |
| Téma eszközök | |
| |