![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני מקווה הכל היטב. כל עזרה יהיה מאוד מוערך. יש לי DELL inspiron 700m הנייד. מערכת ההפעלה היא Windows XP. אתמול את הנייד היה כבוי באמצעות מתג ההפעלה ולא דרך "כיבוי" התהליך. כיום, כאשר אני מכה על "כוח על" על כל מה שאני מקבל הוא מסך לנתז ואחריו מסך שחור וקבע: "אנו מתנצלים על אי הנוחות, אך לא להפעיל את Windows בהצלחה. לאחרונה חומרה או תוכנה לשנות אולי זה גרם. אם המחשב שלך הפסיק להגיב, מחדש באופן בלתי צפוי, או היה כבה אוטומטית כדי להגן על קבצים ותיקיות, בחר באפשרות התצורה האחרונה הידועה לחזור האחרונה ההגדרות עובד. אם קודם היה ניסיון להניע מופרע בשל כשל כוח או כוח, או כי היה לחוץ לחצן איפוס, או אם אתה לא בטוח מה גרם לבעיה, בחר להפעיל את Windows באופן רגיל. --- אז זה נותן חמש אפשרויות. מצב בטוח מצב בטוח עם עבודה ברשת מצב בטוח עם שורת הפקודה Last Known Good Configuration להפעיל את Windows באופן רגיל ניסיתי את כולם אבל זה עדיין reverts לאותו המסך. מישהו אי פעם לחוות את זה פעם? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לך תקליטור Windows, נשמע כמו מושחתים קבצים, כך שאתה צריך לתקן אותם.
| |||
| |||
| נסה Last Known Good Configuration במצב ולראות אם זה עובד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows לא מופעל הצעות בבקשה | HistoryGirl | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 21 אוקטובר 2009 11:25 |
| אינטל Express Installer - היישום נכשל בהצלחה-(E04412) | TheDihDah | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 08:52 |
| בעיות הפעלה של Windows. | proyal03 | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 29 ספטמבר 2008 11:49 |
| הפעל את Windows wont | ghbnic | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 11th May 2008 14:27 |
| Windows לוקח של גיל להתחיל | martycomfor | מערכות ההפעלה Windows | 4 | ה -15 בחודש ינואר 2008 02:07 |
| שרשרת כלים | |
| |