![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikiuosi, kad visi yra gerai. Bet ir visiems padėti bus labai dėkingi. Turiu DELL Inspiron 700m nešiojamas. OS Windows XP. Vakar nešiojamas kompiuteris buvo išjungtas per maitinimo mygtuką, o ne per "Shut down" procesą. Šiandien, kai aš paspauskite "galia" mygtuką, visi man yra splash screen, po to juodas ekranas, kuriame rašoma: "Mes atsiprašome už nepatogumus, bet langų nepradėjo sėkmingai. naujausių aparatūros ar programinės įrangos pakeitimas gali padaryti tai. Jei jūsų kompiuteris nustoja reaguoti, vėl netikėtai, arba automatiškai buvo išjungtas, siekiant apsaugoti savo failus ir katalogus, pasirinkite paskutinę žinomą konfigūraciją, norėdami grįžti prie naujausių parametrus, kad dirbo. jei ankstesnis pradėti bandymas buvo nutrauktas dėl elektros tiekimo gedimo ar dėl elektros energijos ar reset mygtukas buvo spaudžiamas, arba jei nesate tikras, kas sukelia problemą, pasirinkti paleisti Windows paprastai. --- tai tada duoda penkių variantų. Safe Mode Safe Mode with Networking saugų režimą su komandine eilute Paskutinės žinomos geros konfigūracijos paleisti Windows paprastai Bandžiau juos visus, bet ji vis dar grįžta prie pat ekrano. Kas nors patirtis tai anksčiau? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite "Windows" CD skamba kaip sugadinti rinkmenas, kad reikia juos pašalinti.
| |||
| |||
| Gauta paskutinės žinomos geros konfigūracijos režimas ir pamatyti, ar ji veikia. |