![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es ceru, ka visi ir labi. Jebkurš un visi palīdzēt būs ļoti appreciated. Man ir DELL Inspiron 700m klēpjdators. OS ir Windows XP. Vakar klēpjdators bija izslēgts, izmantojot barošanas pogu nevis ar "slēgtas" procesu. Šodien, kad es hit "jauda uz" pogu man ir uzplaiksnījuma ekrānu, kam seko melns ekrāns, kurā norāda: "Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām, bet Windows nesākās veiksmīgi. pēdējos aparatūras vai programmatūras maiņa varētu būt izraisījis šo. Ja jūsu dators pārtraukta atbildi, atsāka darboties negaidīti, vai automātiski tika slēgts, lai aizsargātu savus failus un mapes, izvēlieties pēdējo zināmo konfigurācija, lai atgrieztos pie jaunākajiem iestatījumus, kas strādāja. ja iepriekšējais uzsākšanas mēģinājumi tika pārtraukta sakarā ar enerģijas zudums, vai tāpēc, jaudu vai reset poga ir nospiesta, vai, ja neesat pārliecināts, kas izraisīja problēmu, izvēlēties sākt logi normāli. --- tad tas dod piecas iespējas. drošais režīms drošais režīms ar tīklu drošajā režīmā ar komandu uzvednes Pēdējo zināmo labo konfigurāciju sākums logi parasti Esmu mēģinājis viņiem visiem, bet tas joprojām atgriežas pie paša ekrāna. Kāds jebkad rodas šis pirms? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir Windows CD, izklausās korumpēti failus, lai jums nepieciešams veikt to remontu.
| |||
| |||
| Izmēģināt pēdējo zināmo labo konfigurāciju režīmā, un redzētu, vai tā darbojas. |
![]() |
|
| Bookmarks |