![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Dúfam, že sa všetci dobre. Všetky pomoci bude veľmi ocenila.
Mám Dell Inspiron 700m notebooku. OS je Windows XP. Včera notebooku bola vypnutá pomocou vypínača a nie prostredníctvom "vypnúť" procesu. Dnes, keď som narazila na "zapnutí" tlačidlo všetkých aj dostať sa na úvodnej obrazovky, po ktorom nasleduje čierna obrazovka uvádza: "Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ale systém Windows nezačal úspešne. Nedávna hardware alebo software, úprava by mohla spôsobiť to. Ak je váš počítač prestal reagovať, reštartuje nečakane, alebo sa automaticky vypne chrániť vaše súbory a priečinky, vyberte posledná známa konfigurácia vrátiť na posledné nastavenie, ktoré pracovali. ak predchádzajúci začať pokus bol prerušený kvôli výpadku napájania, alebo preto, že energia alebo bolo stlačené tlačidlo reset, alebo ak si nie ste istí, čo spôsobilo problém zvoliť start okien normálne. --- Ho potom dáva päť možností. núdzovom režime Núdzový režim so sieťou Núdzový režim so systémom MS-DOS Posledná známa funkčná konfigurácia spustení systému Windows sa obvykle Pokúsil som sa im všetkým ale stále vracia na rovnakej obrazovke. Niekto skúsenosti predtým? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Máte Windows CD, znie ako poškodené súbory tak budete musieť opraviť.
|
|||
|
|||
|
Skúste poslednej známej funkčnej konfigurácie systému a zistiť, či to funguje.
|