![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Надам се да су сви добро. Било која и сва ће помоћ бити итекако добродошла. Имам лаптоп Делл Инспирон 700м. ОС је Уиндоус КСП. Јуче је био искључен лаптоп преко поуер тастер, а не путем "затварање" процес. Данас, када сам остварио "поуер он" дугме сви ја добити је упрскати екран следи црно сцреен наводећи: "Извињавамо се због непријатности, али прозори нису започели успешно. Недавни хардвера или софтвера за промену можда узроковало ово. Ако је ваш рачунар престао реаговати, неочекивано се поново покренути, или је аутоматски искључити како би заштитили своје датотеке и фасцикле, изаберите Ласт Кноун конфигурација да бисте се вратили на најновијој поставки које су функциони. ако је у претходном покушају покретања био прекинут због до нестанка струје или због моћ или је притиснут дугме за ресет, или ако нисте сигурни шта је узроковало проблем, да одлучи покренути Уиндоус нормално. --- Онда даје пет опција. сигуран начин безбедном начину рада са Нетуоркинг безбедном начину рада са командне линије Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион покренути Уиндоус нормално Покушао сам их све али ипак ревертс на исти екран. Свако искуство икад пре? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли Уиндоус ЦД-а, звучи као покварена слика тако да им је потребно за поправку.
| |||
| |||
| Покушајте Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион моду и видети ако то ради. |